دوستان من این برنامه رو دانلود کردم.
میخوام نمایندگی سرور بخرم و این برنامه واسه هم نمایندگیو هم خود سرور نیازه ولی نمیدونم چرا نصب نمیشه همش تو اکرکتینگ میمونه..
میشه بگین علتش چیه؟؟
و اینکه این چه سیستمی میخواد واسهنصب یا فرقی نمیکنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من این برنامه رو دانلود کردم.
میخوام نمایندگی سرور بخرم و این برنامه واسه هم نمایندگیو هم خود سرور نیازه ولی نمیدونم چرا نصب نمیشه همش تو اکرکتینگ میمونه..
میشه بگین علتش چیه؟؟
و اینکه این چه سیستمی میخواد واسهنصب یا فرقی نمیکنه؟
بنظر من رو vps نصب کن خیلی بهتره و سرعتشم بیشتره
فرقی نمیکنه که رو سیستم نصب کنم یا vps?
معمولا روی وی پی اس نصب میکنند چون رو سیستم خیلی سرعتش پایینه
رو نمایندگی وی پی اسم همین نصب میشه؟
بستگی داره اونی که وی پی اس میده مجازی سازش چی باشه
در ضمن رو سرورم که به مشتری میدم باید نصب بشه؟؟؟
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
مجازی سازش vmware هستش
حتما حتما روی یک وی پی اس نصب کنید با این سرعت نت خونگی اصلا نمیشه باش کار کرد خصوصا قسمت کنسولش
برای نصب هم اگر VMware vCenter Server باشه باید ویندوز 2008 یا ویندوز 2008r2 کلا هر جفتش نسخه های 64 بیتی باشه روی نسخه 32 بیتی نصب نمیشه
اگر هم VMware vSphere Client هست که فرقی نمیکنه چه نسخه باشه روی ویندوز سون و ویندوز سرور نصب میشه 32 یا 64 فرقی نمیکنه
پیش نیازش هم دات نت میکرو سافت نسخه 3 به بالا هست که روی سیستم خونگی باید نصب باشه وگرنه موقع نصب خطا میدهد
نرم افزار vCenter Server از امکانات گسترده ای برخورداره، برای مثال کنترل منابع ماشین های مجازی، ثبت لاگ های مانیتورینگ، تنظیم محدودیت برای ماشین های مجازی در شبکه، تعریف سوییچ های گسترده و...
نرم افزار vSphere Client یک رابط نرم افزاری است که با استفاده از آن می تونید ماشین مجازی را بدون استفاده از خط فرمان یا همان command کنترل کنید.
برای نصب vCenter Server نیاز به یک سرور 64 بیت و SQL Server دارید و بایستی فضای خالی برای لاگ ها داشته باشید.
برای نصب vSphere Client یک ماشین مجازی یا بقول دوستان یک vps معمولی هم کفایت می کنه. اگر در انجمن جستجو کنید لینک دانلود این نرم افزار را پیدا می کنید.