با سلام دوستان من میخواستم برای دریافتهای خارجی از یه حسابی استفاده کنم که تحریم ایران نداشته باشه (پی پال برای این رد کردم)راحت بشه کار کرد
ماژول whmcs داشته باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام دوستان من میخواستم برای دریافتهای خارجی از یه حسابی استفاده کنم که تحریم ایران نداشته باشه (پی پال برای این رد کردم)راحت بشه کار کرد
ماژول whmcs داشته باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
جایی که ایران رو تحریم کردن که نمی تونی کاری کنی جایی که ایران تحریم نیست ایران اوونارو تحریم کرده !
نه منظورم این حسابهایی مثل وب مانی یا حالا هرچی
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
up
یعنی کسی نمیدونه؟
شما برای این کار باید از سرویسهای پول اینترنتی استفاده بکنید !
چون پیپال با ایران مشکل زیاد داره استفاده از اون برای کاربرهای ایرانی(از ایران) میتون مشکل ساز بشه ... با این وجود بیشترین باز دهی رو از اون خواهید گرفت چون بیشتر افراد در سراسر دنیا از پیپال استفاده میکنند .
با این حل میتونید از سرویسهای مشابه که خطر تحریم کمتری نسبت به پیپال داره استفاده بکنید
moneybookers (انگلستان) و alertpay(کانادا) میتون گزینههای جایگزین برای پیپال باشه ولی با پتانسیل مشتری کمتر . حد عقل به دلیل اینکه اعتبار دارند ممکن هست حتا مشتری شما فقط به خاطر خرید از شما از اونجا حساب باز بکنه ، پیش خودش میگه عیب نداره اونجا هم باز میکنم یه روز به دردم میخوره (چون معتبر هستند)
ولی وبمانی و ... زیاد تو غرب طرفدار ندارند و شاید یک مشتری ارزش اینو نبینه که برای خرید از یک سایت اونجا حساب باز بکنه
با این حال ۲ سرویسی که معرفی کردم هر ۲ نیز به کارت اعتباری دارید و حساب بانکی برای دریافت وجه(البته وجه رو میتونید به روشهای دیگه نقد کنید)
یک نگاهی هم به ukash بندازید ، شاید بتونید با کارتهای از پیش تعریف شده مشتری رو جذب بکنید .
ممنون دوست عزیز اینا کلا تحریم نکردن یا خطر کمتره
تحریم که در همه جا تحریم هستیم از لحاظه بانکداری بینالمللی
خطر اینها به مراتب خیلی کمتر از پیپال هست
پس موقه ثبت نان که کشور میخواد ایران بزنیم یا یه جایی دیگه؟
شما برای دریافت پرداختهای اینترنتی نیاز در درجه اول نیاز به حساب ورفای شده دارید
سپس مرچنت که باید تقاضا بدین که برای هر حساب باز بحث خودش داره
توضیحات بیشتر خواستین یاهو در خدمتم
یاهو : ra3ou1
بهترین راه این است که از آیپی کشور صادر کنندهٔ کارت استفاده بشه + در هنگام ثبت نام اون کشور رو انتخاب بکنید ، اینطوری یکی از رایجترین ریسک هارو کنار میذارید ، به نظر بنده اول به دنبال کارت آن حساب باشید ، وقتی اون جور شد کلی راه هست بتونید با سایتهای مذکور کار بکنید