بشتابید !!! 1000 گیگابایت ماهیانه 2900 تومان !!!!!!!
شاهین هاست | هات ویژه تراوین
خیلی باحالن ملت ! باز داره تابستون نزدیک میشه و کیف و کتابا بره کنار !
هاست تراوین : 1000 گیگابایت فضا ماهیانه 2900 تومان
در ضمن هاست نامحدود هم سالیانه 15000 تومان
بشتــــــــــــــــــــــ ــــــابـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــد .
این تیکه رو خیلی حال کردم : ميزباني بر روي سرور های قدرت مند 80 هسته ای ،با حداقل 64 گيگ رم.
پاسخ : بشتابید !!! 1000 گیگابایت ماهیانه 2900 تومان !!!!!!!
1000 گیگ قیمت سالانه 29.900 تومان :((#-o
این دیگه غیر قابل باور هست
شاید پدر ایشون صاحب هرتزنر هستند یه رک رو دادن به ایشون تا به جای یخ تو تابستون هاست بفروشن !!! ها ؟
احتمالا باید یه همچین چیزی باشه
یا اینکه از لپ لپ ، 10 سال رک رایگان در هتزنر رو برنده شدن !!!
جناب البرت 100 درصد حرفتون تایید میشه :59: هم خنده دار هم گریه دار گریش بیشتره بیچاره مشتری (الان میگن توهین کردی) اگه ایشون که میفروشن بیان به من ثابت کنن چجوری هزینه ی خود سرور در میاد البته با شرط کیفیت و اورسل نکردن من دیگه این جا پیدام نمیشه اصلا کل هاستمو جمع میکنم تعطیل میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
من دانیال توکلی ، 32 ساله متولد تهران ، نام پدر امیر احمد توکلی ، به شماره شناسناه فلان..
خرداد امسال ، 7 سال میشه که به طور دائم و تخصصی مسئول سرور های لینوکس هستم .. در حال حاضر کارمند رسمی شرکت پارس آنلاین. رزومه کاری من هم آنلاین در شرکت وجود داره میتونید مشاهده کنید.
وب سایت شاهین هاست متعلق به من هست و دیتاسنتر ها در میامی ایالات متحده آمریکا واقع شده ! ( یکی از دلایل کمی قیمت )
هاست نامحدود 1 ساله ، 15000 تومان .. هر 50 وب سایت روی 1 سرور اختصاصی قرار میگیرند..
بکاپ گیری به صورت خودکار ، فایروال ها هر هفته مورد بازبینی قرار میگیرند که سعی در این هست کوچکترین حفره امنیتی در دیوار آتشین بوجود نیاد !
با آرزوی سلامتی و سربلندی برای همه دوستان عزیز :)
هر 50 وب سایت یه سرور یعنی 750000 تومن برای هر سرور در سال . سروری که قراره 50 تا سایت نامحدود رو ساپورت کنه . اون 1000 گیگ هاست تراوین چیه ؟ هرچندتا هاست تراوین رو یه سروره ؟ طوری که هر کاربر بتونه 1000 گیگ آپلود کنه
جناب شاهین سلام خدمت شما ما کاری با سیاست کاریتون نداریم ولی در مورد 1,000 gb فضا به همراه دامنه رایگان سالیانه
میتونم بدونم سرور شما چند گیگ هارد داره ؟بعد واقعا این 1000 گیگ رزرو میشه واسه مشتری ؟ یا به قول معروف اورسل میشه ؟
والا ماهی داریم دورو ور 300 هر سرور پول میدیم به دیتا سنتر به زور هزینه سرور در میاد در ضمن به این موضوع دقت کردید 1000 گیگ رو هم میشه واسه هاست دانلود استفاده کرد خیلی راحت ! در ضمن بحث وارزم که جداست
به هرحال موفق باشید ما مشکلی با کار شما نداریم فقط هاستینگ نره زیر سوال همین کافیه چیزی که الان زیاده بحث در موردش هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
جناب شاهین سلام خدمت شما ما کاری با سیاست کاریتون نداریم ولی در مورد 1,000 gb فضا به همراه دامنه رایگان سالیانه
میتونم بدونم سرور شما چند گیگ هارد داره ؟بعد واقعا این 1000 گیگ رزرو میشه واسه مشتری ؟ یا به قول معروف اورسل میشه ؟
والا ماهی داریم دورو ور 300 هر سرور پول میدیم به دیتا سنتر به زور هزینه سرور در میاد در ضمن به این موضوع دقت کردید 1000 گیگ رو هم میشه واسه هاست دانلود استفاده کرد خیلی راحت ! در ضمن بحث وارزم که جداست
به هرحال موفق باشید ما مشکلی با کار شما نداریم فقط هاستینگ نره زیر سوال همین کافیه چیزی که الان زیاده بحث در موردش هست
1000 گیگابایت اشتباه تایپی همکارانم بوده .. ( 1000 مگابایت منظور بود )
امیدواریم توی این 2 ماهی که تونستیم بیش از 76 وبسایت ایرانی رو پشتیبانی کنیم ، این روند کماکان ادامه داشته باشه.
سلام مجدد
ببخشید این سوال رو میکنم 76 وبسایت یعنی به طور اشتباه به جای 1000 گیگ 1000 مگابایت از شما هاست گرفتن ؟ بعد اعتراض نکردن !
واقعا عجیبه
ایشالا بیشترم بشه
موفق باشید