بانکی ایمیل ( لیست ایمیل)
با سلام خدمت بچه های گل wht
یه سری زیاد ایمیل دارم که داره گوشه کامپیوتر خاک می خوره ماله چند ماه پیشه اما امیدوارم که بدرتون بخوره
از امروز هر وقت وقت کردم میام لینک می ذارم دانلود کنید حال کنید :دی
اگرم کسی هاست پایدار داره که همیشگی روش بمونه اطلاع بده اونجا آپ کنم فایل ها رو
می تونید با نرم افزار Download eMail Verifier v3.21 | Download Bazar . Com [ Free Download Center ] ایمیل هایی که از کار افتادن رو از ایمیل های صحیح جدا کنید
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
1.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download - Saeed Agonis
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
2.000.000-mix1.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download - Saeed Agonis
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
2.000.000-mix2.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download - Saeed Agonis
ادامه دارد!
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
2.100.000-yahoo1.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download - Saeed Agonis
2100000 تا یاهو میل> ادامه دارد....
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
2.100.000-yahoo2.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download - Saeed Agonis
2100000 سری دوم تا یاهو میل> ادامه دارد....
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
2.200.000-shop.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download - Saeed Agonis
2200000 تا شاپ! ادامه دارد....
پاسخ : بانکی ایمیل ( لیست ایمیل)
سلام آگونیس عزیز
ایدی یاهو رو ادد کنید اطلاعات رو ارسال کنم براتون.
sakha.shayan
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiantools
اسپم حرام است !
آغا و دوستانش
پس لطف کنید از دکمه گزارش(ریپورت) استفاده کنید و اینجا اسپم ندید!
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
Hotmail.addresses.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download - Saeed Agonis
لیست ایمیلی حجیییم
می تونید با نرم افزار
Download eMail Verifier v3.21 | Download Bazar . Com [ Free Download Center ] ایمیل هایی که از کار افتادن رو از ایمیل های صحیح جدا کنید
لینک ا ینها کار نمیکنه چه خوب میشد اگر ی لینک میدادی از اینها؟