مشکل دانلود کردن دیتابیس حجیم و انتقال به سرور جدید
یک سئوال بسیار حیاتی و مهم دارم از خدمتتون کنید به نظر شما یک دیتابیس با حجم چهارصد مگابایت را چطور میشه ایمپورت کرد به یک هاست جدید من تمام راهها را رفتم .
پنل من دایرکت ادمین هست . از تو خود دایرکت ادمین اصلا نمیشه دانلودش کرد . تو مرحله تغییر سرور به این مشکل عظیم برخورد کردم لطفا اگر میتونید من رو راهنمایی کنید ممنون میشم .
با سپاس
پاسخ : مشکل دانلود کردن دیتابیس حجیم و انتقال به سرور جدید
سلام
از ssh میتونید بک اپ بگیرید منتقل کنید به سرور جدید و بعد ریستور کنید:
اول دستور بک اپ:
کد PHP:
mysqldump --opt -u user -p dbname > {path}/backup.sql
حالا یا اف تی پی یا هر حالت دیگه فایل رو منتقل کنید
و رروی سرور جدید این کامند رو اجرا کنید
کد PHP:
mysql -u user -p dbname < {path}/backup.sql
به صورت دستی از phpmyadmin هم میتونید ایمپورت کنید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
اول دستور بک اپ:
کد PHP:
حالا یا اف تی پی یا هر حالت دیگه فایل رو منتقل کنید
و رروی سرور جدید این کامند رو اجرا کنید
کد PHP:
mysql -u user -p dbname < {path}/backup.sql
lممنون از راهنماییتون .
سئوال این هست که من اول دستور بک آپ رو بزنم این فایل بک آپ دیتابیس رو کدوم شاخه ریخته میشه تا مثلا من با filezila برم داخل سرور و اون رو بگیرم ؟
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fara_server
به صورت دستی از phpmyadmin هم میتونید ایمپورت کنید...
مشکل بزرگ در وهله اول دانلود این دیتابیس حجیم هست که 450 مگ هستش . از تو دایرکت ادمین به هیچ وجه دانلود نمیشه .
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
اول دستور بک اپ:
کد PHP:
یه سئوال دیگه . الان بر فرض من یوزرم admin هست و نام دیتابیس ام admin_polo تو این دستور شما چطور باید جاگذاریش بکنم . چون من این دستور رو زدم تو putty و بهم not such fil or directory میده
1 فایل پیوست
تکه تکه کن یکی از کاربران همین انجمن هم همین مشکل شمارو داست تکه تکه کرد کارش راه افتاد
فایل پیوست 5518
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع شراعا حرام است ;;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
والله چون زیاد وارد نیستم تو اینجور کارها ترجیح میدم نرم سراغ همچین کاری . میترسم یه مشکل به مشکل قبلی اضافه بشه . راهشم نمیدونم چیکار باید کرد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
thekoroush
والله چون زیاد وارد نیستم تو اینجور کارها ترجیح میدم نرم سراغ همچین کاری . میترسم یه مشکل به مشکل قبلی اضافه بشه . راهشم نمیدونم چیکار باید کرد .
عجب من نمی دونم کاربرا همیشه راه های آسون و راحت رو ول می کنن میرن سمت کارهایی که سخته (:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2n
بهترین و ساده ترین راه حل دوست عزیز همین هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ertebat7
بهترین و ساده ترین راه حل دوست عزیز همین هست
خوب من اگر کس از دوستان میتونه بگه من چطور میتونم این دیتابیس رو تکه تکه کنم و بگیرمش ممنون میشم . نرم افزار خاصی احتیاج داره ؟
آقا نرم افزار چیه برو phpMyAdmin بعد دیتابیس خودتو از سمت چپ انتخاب کن بعد بالا Export رو کلیک کن یه صفحه باز میشه دو تا گزینه مثل این هست:
- Quick - display only the minimal options
- Custom - display all possible options
Custom - display all possible options رو انتخاب کن به محض انتخاب یه جدول زیر Custom - display all possible options باز میشه که کل جدول های دیتابیس توش هست با انتخاب کردن جدول ها دیتابیس رو تکه تکه بگیر حجمت زیاده 5 تا 5 تا انتخاب کن بعد تایید بزن دانلود بشه و برای بقیه هم همین کارو انجام بده ولی تو اولی مثلا جول 1.2.3 انتخاب شده دیگه نباید تو دمی 1.2.3 انتخاب بشه 3.4.5 باید انتخاب بشه همین طور ادمه بده تموم شد بازم تکه تکه بریز رو دیتابیس جدید فرقی هم نداره کدوم اول باشه کدوم آخر