نیاز به encoder پی اچ پی غیر قابل decode
سلام به شدت دنبال نرم افزار یا سایتی هستم کخ فایل های پی اچ پی رو encode کنیم و غیر قابل decode باشه
کسی راه حلی نداره؟
کسی نمی دونه چطور می شه لاینسس گذاشت رو یک اسکریپت؟
پاسخ : نیاز به encoder پی اچ پی غیر قابل decode
من میدونم ولی نمیگم [شوخی :109:]
--------------
اگر خواستید من میتونم براتون انجام بدم، پیام خصوصی بدید. برای آی.پی، دامین ....
متاسفانه اونایی که ارزش دارن پولی هستند
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
البته کدش می کنم که باز نشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
اگه می شه یه نمونه همین جا بذارید ;)
اونایی که ارزش دارند و اونایی که بی ارزشند، همه بی ارزشند و روشی برای کد کردن بدون بازگشت برای php وجود نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Talahost.Com
اگه می شه یه نمونه همین جا بذارید ;)
اونایی که ارزش دارند و اونایی که بی ارزشند، همه بی ارزشند و روشی برای کد کردن بدون بازگشت برای php وجود نداره.
حرفتون تا حدودی تعریف می شه معمولا پرمیوم ها بعد از مدتی دیکدشون میاد اما بعد از آپدیت مجدد قابل دیکد می شند
---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
اگه روشی دارید لطفا ارائه کنید تا ما و دوستان بتونیم استفاده کنیم
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
من میدونم ولی نمیگم [شوخی :109:]
--------------
اگر خواستید من میتونم براتون انجام بدم، پیام خصوصی بدید. برای آی.پی، دامین ....
علی جان اینجا آنلاینی یاهو نه:دی منتظرتم
ببینید معتبر ترین برنامه ioncube هست ، که هر سری ورژن لودرش جدید میشه و پشت بندس فایل لودر دیکودش کشف میشه ، الان جدیدترین لودر برای دیکود 5.2.0 هست ، اما برای کدینگ 6.0 یا 7.1.0 بود فکر کنم ... و فعلا برای دیکود ورژن جدید چیزی در دسترس نیست ... ولی هر چند وقت یک بار پیداش میشه و از اونور ، کدینگ میره بالاتر .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
ببینید معتبر ترین برنامه ioncube هست ، که هر سری ورژن لودرش جدید میشه و پشت بندس فایل لودر دیکودش کشف میشه ، الان جدیدترین لودر برای دیکود 5.2.0 هست ، اما برای کدینگ 6.0 یا 7.1.0 بود فکر کنم ... و فعلا برای دیکود ورژن جدید چیزی در دسترس نیست ... ولی هر چند وقت یک بار پیداش میشه و از اونور ، کدینگ میره بالاتر .
ممنون نرم افزار کدینگ همراه با کرک یا پتچ رو دارید؟و آموزش خاصی؟
انسان عاقل هیچ وقت از یک نوع کد استفاده نمی کنه
من همیشه دو یا سه کد با کدهای مختلف انجام می دم که اگر هم دیکد شد به لایه بعدی
حال فرض کن دو لایه هم دیکد شد اون دیکد دیگه کدش ارزشی نداره چون کارایی واقعی را نخواهد داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
انسان عاقل هیچ وقت از یک نوع کد استفاده نمی کنه
من همیشه دو یا سه کد با کدهای مختلف انجام می دم که اگر هم دیکد شد به لایه بعدی
حال فرض کن دو لایه هم دیکد شد اون دیکد دیگه کدش ارزشی نداره چون کارایی واقعی را نخواهد داد
حالا چرا اینقدر خشن
لطف می کنید بیشتر توضیح بدهید و راهنمایی کنید
کلا هر چیزی که کد میشه ، دیکد هم میشه
اما سطح های مختلفی وجود داره برای مثال اگه شما با ورژن های قدیمی ioncube کد کنید ، هر کی تو خیابون راه میره میتونه دیکدش کنه :d ولی آخرین ورژن رو فقط بعضی ها میتونن دی کد کنن (سایت هایی هستند که الان ورژن 7.5 رو هم دیکد میکنن ولی با هزینه های خیلی زیاد)