پاسخ : قبول قانون کپی رایت
ایران عمراً این کار رو نمیکنه
اگه بخواید این کار رو بکنه
باید تمام یارانه ها رو برداره
درآمد ها چندین برابر بشه ( حد اقل 4 برابر الان )
سیستم مدیریتی ثابت باشه ، نه اینکه هر 6 ماه یه مدیر عوض بشه
و ..........
حالا حالاها خیالی نیست
اگرم شد ، مطمئن باش خودت نیاز نداری به چنین سایتی و اگر هم خواستی ادامه بدی ، به جای کرک ، میتونی نماینده فروش نرم افزار ها بشی ! که مثلماً درآمد خیلی زیادی داره برات
ممنون از پاسختون منتظر نظرات دیگر دوستان هم هستم ! واقعا عجیب فردا میاد تصویب میشه و همه زحمات ما ... !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranhyperhost
ممنون از پاسختون منتظر نظرات دیگر دوستان هم هستم ! واقعا عجیب فردا میاد تصویب میشه و همه زحمات ما ... !
خب اجرا بشه !
شما برو تو ادارات - بانک ها ، اینور ، اونور
کدومش پول ویندوز سرور رو دادن ؟
کدومش پول نرم افزار آفیس رو دادن ؟
بقیه موارد دیگه جای خود داره
اگر هم بخوان ، چون تحریم هستیم بهمون نمیدن:113::d و ما دیگه ......:d
یه مثال میزنم ، واسه خنده و ... نیست و کاملاً واقعی هست !!!
مسئول IT یکی از ادارات دولتی که من باهاشون سروکار داشتم ، وقتی ازش سئوال پرسیدم سالی چقدر بابت ویندوز سرور و آفیس پرداخت میکنید ، دقیقاً جوابش جمله زیر بود :
مگه اینا پولی هستن ؟
=)) =)) وای خدا ... ! :d عجیبه والا !!!
ولی من خودم مثلا ویندوز و آنتی ویروسم اصل هست . چون واقعا لازم دارم ! ولی واقعا ممنون ! دلمون به کار گرم شد :d
خیلی ها میگن چرا سایت آپدیت نمیشه :x
ممنون :53:
بنده برای شبکه یه جا برنامه ریزی کردیم و اجرا کردیم !
رسیدیم اصل کار(ویندوز ) گفتیم تا اینجا استاندار های جهانی بوده این جا هم استاندارد بریم ! حساب کردیم دیدیم برا سرور باید 18 هزار دلار داد ! لینوکس هم متخصص نیست و اگه هم من برم کسی نیست جمع کنه! بی خیال شدیم و سی دی ویندوز 2003 رو دانلود کردیم و اندر خم این قانون بودم ! پست شما رو دیدم یاده اون کار افتادم
عجب با این تفاسیر فعلا غیر ممکن هست با این وضع مالی کشور و جهان فعلا نمیشه این کارارو توی کشور کرد :)
ممنون از پاسختون :) :53: موفق باشید :53:
اون روز به عمر من و شما قد نمیده. شاید نتیجه، ندیده هامون ببینن :67:
از اول باید به نظرم این اجرا میشد.
دقیقا شده قضیه بنزین ارزون.دیگه مردم به بنزین ارزون عادت کردن نمیشه بهشون گفت هر لیتر هزار تومان!
اینم همین طوریه.مردم عادت کردن ویندوز هزار تومان نهایتا.اگر بگن پونصدهزار تومان کی پول میده بخره آخه؟!
بخاطر اجرا نکردن این قانونه که نرم افزار در ایران رشد نمیکنه.همه عادت کردن نهایتا دوهزار تومان نرم افزار بخرن.برای کسی صرف نمیکنه بشینه برنامه نویسی کنه.
ما باید بشینیم اون ور بعد هند هر سال به اندازه صادرات نفت ما نرم افزار صادر کنه.
ضرر اجرا نشدن کپی رایت ده برابر اجرا کردنشه به نظرم.
الانم بخوان اجرا کنن دیگه امکانش نیست.کلا تعطیل میشه همه چی.