با سلام
دوستان بعد انتقال سرور دچار یه مشکل شدیم که بیشتر دکمه های قالب ؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجوری شده. !
آدرس سایت برای بررسی : Softwar|دانلود,برنامه,بازی,موب یل
لطفا کمک کنید دوستان
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
دوستان بعد انتقال سرور دچار یه مشکل شدیم که بیشتر دکمه های قالب ؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجوری شده. !
آدرس سایت برای بررسی : Softwar|دانلود,برنامه,بازی,موب یل
لطفا کمک کنید دوستان
این دو تنظیمو در php.ini انجام بدید.
یا هم که در سی پنل انجام بدید
mbstring.language = Neutral
mbstring.internal_encoding = "UTF-8"
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
اگه جواب نداد اینجوری بزارید :
mbstring.internal_encoding:Neutral
mbstring.language:uni
سلام مشکل شما اینجاست که فونت های سایت شما تو هاست جدید نشون داده نمیشه و نوشته ها دکود نمیشن
سلام
هر دوکاری رو که گفتید انجام دادم ! اما مشکل حل نشد !؟
ژ
راه دیگه ای نیست ؟
اطلاعات رو بفرستم کسی میتونه اوکی کنه ؟
مشکل من دقیقا همین بود. بعد از انتقال سرور بعضی کلمات (و نه همه کلمات ) علامت سوال شده بود. دقیقا وردپرس هم بود. چون خیلی از کلمات فارسی در فایل ذخیره شده و اون راهی که گفتم باید مشکلتونو حل میکرد.
یکی دیگه از دوستان هم در همین فروم مشکلش با این راهی که گفتم حل شده بود. مطمئنید درست انجام دادید؟ ترجیحا یه بار سرور رو ریبوت کنید ببینید درست میشه یا نه؟
سلام.
عزیز کلا وردپرس همیطوریه !
بعد از انتقال کلا یه مشکلایی براش پیش میاد !
شما الان سایت خود مارو ببینید ! ما همین 7 روز پیش هاست و کلا همه چیز رو انتقال دادیم و پس از انتقال با مشکلاتی اعم از ذخیره نشدن تغییرات در کدهای قالب ؛ کار نکردن بخش رسانه ، کارنکردن بخش بارگیری افزونه و... برخوردیم !
الان هم در حال نصب یک وردپرس جدید هستیم !
من فقط میتونم بهتون پیشنهاد کنم که یک بک آپ از دیتابیسی که روی هاست قبلیتون هست بگیرید و سپس وردپرس رو در هاست جدیدتون دوباره نصب کنید و بک آپ دیتا بیس رو هم بر گردونید و انشاالله درست میشه !
دقیقا کاری رو که خودمون داریم انجام میدیم رو بهتون پیشنهاد کردم !
موفق باشید!
:53:
با سلام
فونت ارتباطی با سرور نداره دوست عزیز
دلیل بروز این مشکل گاهی اوقات این است که زمان انتقال، دیتابیس به درستی منتقل نشده و Encoding کلمات به هم ریخته می شه.
برای سایت شما این مورد صادق نیست و دیتابیستون مشکلی نداره.
به احتمال زیاد مشکل از قالب سایت است. قالب رو موقتا تغییر بدید ببینید درست می شه.
سلام
مشکل سایت جناب pc30 دیتابیس نیست. مشکل از قالب هست.