پاسخ : رفع فی--لتر سایت !
اینت تنها مشکل شما نیست !
برای خیلیا و همچنین ما این مشکل به وجود اومده !
اگه میخوای مشکلت حل بشه باید با سازی که ایشون می زنند برقصی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc30
اینت تنها مشکل شما نیست !
برای خیلیا و همچنین ما این مشکل به وجود اومده !
اگه میخوای مشکلت حل بشه باید با سازی که ایشون می زنند برقصی !
باشه اگر ساز بزنن ما میرقصیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargar
باشه اگر ساز بزنن ما میرقصیم
کار شما ابراهیم جان کلا ساز و رقصه
برقصی یا نرقصی نمیدونم چندین بارت هست که فیل میشی.. منم دفعه اول استرس داشتم و به آب و آتیش میزدم..کم کم عادت میکنی!! اما یک قانونی رو من بهت بگم.. سایت موزیک مجازشم جرمه!! دوم اینکه تو هر چه قدر بدویی دنبالش دیرتر رفع میشی... سوم اینکه قانونا 20 روز باید فیل باشی!! بعدش عمل میکنند.. یعنی شما خودت رو بکشی و پیگیری هم کنی باید 20 روز بگذره..جالبیش اینجاست اگر پیگیر هم نشی بعد 20 روز اتوماتیک باز میشه سایت!!! پس بیخیال باش خودش باز میشه..
(از طرف یک زخم خورده قدیمی فیل!!)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
برقصی یا نرقصی نمیدونم چندین بارت هست که فیل میشی.. منم دفعه اول استرس داشتم و به آب و آتیش میزدم..کم کم عادت میکنی!! اما یک قانونی رو من بهت بگم.. سایت موزیک مجازشم جرمه!! دوم اینکه تو هر چه قدر بدویی دنبالش دیرتر رفع میشی... سوم اینکه قانونا 20 روز باید فیل باشی!! بعدش عمل میکنند.. یعنی شما خودت رو بکشی و پیگیری هم کنی باید 20 روز بگذره..جالبیش اینجاست اگر پیگیر هم نشی بعد 20 روز اتوماتیک باز میشه سایت!!! پس بیخیال باش خودش باز میشه..
(از طرف یک زخم خورده قدیمی فیل!!)
آقا وی بی ایران سه روزه باز شد !
اینقدر زنگ بزنم خانم مهرآسا شب خواب ببینه تلفن داره زنگ میزنه گوشی رو بر میداره بگه مدیر سایت------- هستم =))
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fathipours1
کار شما ابراهیم جان کلا ساز و رقصه
عزیزم سایت من کارش درست بشه به شما عیدی میدم خفن
سلام
حالا دوستان ما که شهرستانیم اگه سایتمون قیلطر شد باید بیایم تهران!؟:-b
بفرما ! الان زنگ زدم داخلی 177 برای چک کردن ایمیل ! ایشون میگن الان من علم غیب دارم ! که ایمیل شما برام ارسال شده ! میگم نمیشه چک کرد که ایمیل من به دستتون رسیده یا نه میگه شما کی هستین
میگم مدیر سایت ---------- میگه نمیشه اسم سایتتون رو اول بیگید بهش گفتم ببخشید شرمنده
میگه مسئول ایمیل نیست !!
اخه اگر نیست چرا سرک میکشی تو کارش میگی من علم غیب دارم بگو نیست !
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksami4
سلام
حالا دوستان ما که شهرستانیم اگه سایتمون قیلطر شد باید بیایم تهران!؟:-b
نه عزیز من شما میتونی بری شهرستان خودتون ارشاد ! من برای این که کارم سریع پیش بره رفتم دفترشون در تهران حالا فکر کن که نمیرفتم
اسم سايتتون چي هست عزيز ؟
اگه نخوان کار راه بندازن هیچ کاری نمیشه کرد ، فکر کنم به رقصیدن ادامه بدی بهتر باشه :d