سلام روتر میکروتیک من بعضی مواقع که هجم ترنسفر میره بالا حد اقل 40% از cpu رو الکی اشغال میکنه کسی راه حلی نداره ؟؟؟:114:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام روتر میکروتیک من بعضی مواقع که هجم ترنسفر میره بالا حد اقل 40% از cpu رو الکی اشغال میکنه کسی راه حلی نداره ؟؟؟:114:
با دروود
خوب روشن است که این مسیریاب توان پردازشی پایینی برای کاربرد(های) شما دارد!
میزان کل سی پی یو شما چقدره ؟
معمولا کسایی که سرور میفروشن برای میکروتیک سی پی یو کمی در نظر میگیرن شاید سی پی یو شما خیلی پایینه باید مشخص بشه که 40% از چی
با دروودی دوباره
اینگونه که من از سخنان این کاربر گرامی برداشت می کنم،ایشان از مسیریاب فیزیکی(روتر بورد)استفاده می کنند و نه مجازی
سلام خیر cpu پایین نیست و همینطور روتر فیزیکی نیست CPU Cor i7 950
2 هسته سی پی یو به روتر داده شده میکروتیک ورژن 5.7 هستش KVM هم نداره بگیم واسه اونه cpu رو لیمیت کنم پردازشش کم میشه اما سرعت ترنسفر و در نتیجه سرعت وی پی اس ها میاد پاییین
روی این سرور 27 عدد vps در حال کار هست
سلام
نسخه میکروتیک شما احتمالا نسخه 5rc0 هست یا نسخه پایین و بتا دیگر، آخزین نسخه میکروتیک رو از سایتش دریافت کنید سپس در فایل بریزید و ری استارت کنید آپدیت میشه، آنوقت خواهید دید که مصرف سی پی یو نسبت به اون موقع صفر خواهد شد
ارادت:57:
آپدیت نسخه جدید رو دارید شما ؟؟
خدمت شما:
download2.mikrotik.com/routeros-x86-5.14.npk
این فایل رو در قسمت file در میکروتیک ریخته (drag and drop کنید) و ازقسمت system > reboot میکروتیک را ری استارت کنید و بالا که میاد آپدیت شده، لطفا نتیجه رو همینجا اعلام کنید همراه با ورژن کنونی میکروتیکتان
ارادت
سلام مرسی این ورژن چند ؟
ورژن 5.14
فقط اینجا حتما نتیجه را بیان کنید