در صورت راه اندازی اینترنت ملی سایتهای که روی سرور های خارجی هستند باز نمیشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
در صورت راه اندازی اینترنت ملی سایتهای که روی سرور های خارجی هستند باز نمیشه ؟
اما فكر كنم فقط سايت هايي كه روي سرور هاي ايراني هستند با سرعت مشخص شده ي بالايي باز ميشن و يا در مورد دانلود كردن هم همين طور
شما مطمئن هستید
قطع دسترسی به اینترنت جهانی از شهریور
فکر کنم تقریبا همون میزبانی روی سرور در ایران باشه که پینگش کمه! به قولی، همون ابر اینترنتی که اکثر کشور ها دارن
طبق چیزی که توی سال قبل گفتن حرف من هست
باز این خبر نمیدونم اما نمیشه که اینترنت قطع بشه با اینترانت سایت باز کنیم؟
یعننی قطع ارتباط با دنیا این خبر ها باید خیلی کامل تر اعلام بشه به این خبرا زیاد اعتباری نیست!
در کل بیشتر این طرح برای برای مقابله با تحریمها و جنگ سایبری احتمالی به نظر من طراحی شده !
اینترنت ملی یک شعار و یک راه حل برای امنیت بیشتر سایت های دولتی و وابسته به دولت هست که بصورت موازی با اینترنت جهانی کار میکنه ، در کل فرایند اتصال و استفاده کاملا در داخل کشور تامین میشه و نیازی نیست پهنای باند رو از کشور های همسایه بگیرن که هر روز بازی دربیارن اما متاسفانه دولت تو این مدت یک کارشناس درست حسابی رو نذاشته تا به سوالات پاسخ بده و هنوز این مورد برای خیلی ها روشن نیست ( حتی ممکنه همه تحلیل ها اشتباه در بیاد)، اما هرچی هست در کنار اون سیستم ف ی لترینگ جدید رو راه اندازی میکنن که گویا هوشمند شده ، خطای کتری داره و سرعت اینترنت تا حدودی بهتر میشه ، کار و کاسبی هاستینگ ها و دیتاسنتر های داخلی هم سکه میشه
البته همه اینها شاید هست !
اگر اینترنت ملی با اینترنت جهانی موازی هم باشه بازم کسانی که از اینترنت ملی استفاده می کنند نمی توانند سایتهای جهانی رو ببینند
هنوز جزئیاتش مشخص نشده و دقیقا مشخص نیست به چه صورت میخواد پیاده بشه