پاسخ : انتقال اطلاعات به whmcs
باید از طریق خود whmcs ایمپرت کنید هاست هایی که ساخته شده و در whmcs موجود نیست
البته به نظر من بهتره
به کاربراتون بگید عضو بشن و دستی براشون سرویس رو سفارش بدید و اوکی کنید و تنظیمات هزینه و ... رو انجام بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
باید از طریق خود whmcs ایمپرت کنید هاست هایی که ساخته شده و در whmcs موجود نیست
البته به نظر من بهتره
به کاربراتون بگید عضو بشن و دستی براشون سرویس رو سفارش بدید و اوکی کنید و تنظیمات هزینه و ... رو انجام بدید
الان کاربرها عضو هستن و سرویس هاست و دامنشون فعاله فقط اطلاعات داخل whmcs موجود نیست میخوام اطاعاتشون رو داخل whmcs وارد کنم تا توسط خود سیستم مدیریت شوند
براشون Add new order کنید به صورت دستی
و فقط کافیه در قسمت username یوزر سی پنل وارد کنید
بعد اون هاست به whmcs وصل میشه دیگه مشتری میتونه رمز تغییر بده یا موقع تمدید آتوماتیک مسدود میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3@n
الان کاربرها عضو هستن و سرویس هاست و دامنشون فعاله فقط اطلاعات داخل whmcs موجود نیست میخوام اطاعاتشون رو داخل whmcs وارد کنم تا توسط خود سیستم مدیریت شوند
درسته خب بالا خدمتتون گفتم که :
و دستی براشون سرویس رو سفارش بدید و اوکی کنید و تنظیمات هزینه و ... رو انجام بدید
اینجوری خودکار کنترل میکنه هاست هاشون رو whmcs کافیه یوزر سایت و پکیجی که تعریف کردید با چیزی که در دایرکت ادمین یا سیپنل هست یکی باشه پسورد هم نداشته باشید (چون پسورد دست کاربراتونه و عوض کردن دیگه) خود whmcs به اون هاست ها متصله و میتوننن کاربرا کنترل کنن و پسوردشونم از whmcs عوض کنن
(whmcs نیازی نداره برای مدیریت پسورد اکانت کاربر ها رو داشته باشه چون به روت سرور دسترسی داره و خودش میتونه رمز جدید تعریف بکنه)
بهتره به کاربر ها بگی ثبته نام کنند و add new order براشون بزن فقط تیک Generate Invoiceو Send Email را بردار تا مشکل ساز نشه برات