کسی هاست دانلود ارزان قیمت سراغ داره ؟؟؟
سلام.
دوستان من هاست دانلود میخوام که خیلی خیلی ارزان باشه !
آیا کسی هاست دانلود سراغ داره که خیلی خیلی و به شدت ارزون و با امکانات خوب ارائه داده بشه ؟
پاسخ : کسی هاست دانلود ارزان قیمت سراغ داره ؟؟؟
من دارم اما امکانات خوب منظورت چیه یکم توضیح بده تا ببینم میتونم بهتون سرویس بدم یا نه
الان میان بهتون آفر میدن ماهانه 1000000000 گیگ 1000 تومن همراه با دامنه رایگان =d>=d>
میهن وب هاست قیمتش خوبه پورتش سرورش هم 2گیگ هستش
1000000000 از اونجایی که کسی پرش نمیکنه منم ماهی هزار تومن میدم :103:
دوست عزیز اگر خواستید ما در خدمتیم از سایت در ارتباط باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
1000000000 از اونجایی که کسی پرش نمیکنه منم ماهی هزار تومن میدم :103:
دوست عزیز اگر خواستید ما در خدمتیم از سایت در ارتباط باشید
دوست عزیز میشه واضح و روشن مشخصات سرویس هاست دانلودتونو بگید ؟
تو دهن اکثر خریداران هاست همین حرف افتاده خیلی ارزون باشه با کیفیت عالی
پس کسی که چنین کیفیتی بخواد ارائه بده و کل سرمایش رو گذاشته پای این کار ببخشید باید بره سماغ میک بزنه دیگه؟
یه جوری میگن و توقع دارن که از قیمت اصلی که برای مدیر سرور هم در میاد کمتر بخرن ازش (پس فردا میگن صلواتی کسی هاست داره ؟ :d الان فعلا مد شده میگن هاست رایگان کجا داره)
دوست عزیز این دومین پست مشابه تو همین نیم ساعت گذشته هست که در دوجای مختلف انجمن زدید :68:
جواب شما هم :
هرچه قدر هزینه کنید همونقدر کیفیت داره (هرچه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری /:))
میهن وب هاست که دوستان گفتن مورد خوبی بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
تو دهن اکثر خریداران هاست همین حرف افتاده خیلی ارزون باشه با کیفیت عالی
پس کسی که چنین کیفیتی بخواد ارائه بده و کل سرمایش رو گذاشته پای این کار ببخشید باید بره سماغ میک بزنه دیگه؟
یه جوری میگن و توقع دارن که از قیمت اصلی که برای مدیر سرور هم در میاد کمتر بخرن ازش (پس فردا میگن صلواتی کسی هاست داره ؟ :d الان فعلا مد شده میگن هاست رایگان کجا داره)
دوست عزیز این دومین پست مشابه تو همین نیم ساعت گذشته هست که در دوجای مختلف انجمن زدید :68:
جواب شما هم :
هرچه قدر هزینه کنید همونقدر کیفیت داره (هرچه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری /:))
میهن وب هاست که دوستان گفتن مورد خوبی بود
دوست عزیز آخه من در پست قبلی که زده بودم یک شرکت پاسخ داده بود که فضای نامحدود برای دانلود میده و پهناش هم 350 گیگ بود .
حالا متاسفانه انگار از صفحه 2 به بعد اون پست رو حذف کردند و من هم پیاپی به دنبال اون شرکت.
حالا موندم از کجا گیرش بیارم ؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjad50
دوست عزیز آخه من در پست قبلی که زده بودم یک شرکت پاسخ داده بود که فضای نامحدود برای دانلود میده و پهناش هم 350 گیگ بود .
حالا متاسفانه انگار از صفحه 2 به بعد اون پست رو حذف کردند و من هم پیاپی به دنبال اون شرکت.
فضای نامحدود خواستین با پهنای باند نامحدود خواستین ماهانه 150 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjad50
اون وقت قیمتش رو چند گفته بود به شما؟