سلام،
یک قالب وردپرس فارسی کردم که پیوست کردم. این فایل zip و علاوه بر آن قالب نصب شده آن مرتب از روی سرور من پاک می شود.
ممکنه چک کنید ببینید چه مشکلی داره!؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام،
یک قالب وردپرس فارسی کردم که پیوست کردم. این فایل zip و علاوه بر آن قالب نصب شده آن مرتب از روی سرور من پاک می شود.
ممکنه چک کنید ببینید چه مشکلی داره!؟
نبود؟
بگید خودم چطوری چک کنم برای فایل یا کدهای مخرب؟
فایل پیوست 5266
آنتی ویروس من میگه مشکلی نداره :)
بله منم خیلی مدل ها چک کردم، حتی آنتی ویروس cpanel میگه مشکلی نداره! اما فایل zip حذف میشه و از قالب نصب شده هم فایلی که هنوز پیدا نکردم رو حذف می کنه و قالب خراب لود میشه.
عزیز فایل هیدر را چک کن
خودت به نتیجه می رسی چرا
به جای
ازکد PHP:
<?php eval(str_rot13('shapgvba purpx_s_sbbgre(){vs(!(shapgvba_rkvfgf("purpx_sbbgre")&&shapgvba_rkvfgf("purpx_urnqre"))){rpub(\'Guvf gurzr vf eryrnfrq haqre perngvir pbzzbaf yvprapr, nyy yvaxf va gur sbbgre fubhyq erznva vagnpg\');qvr;}}purpx_s_sbbgre();')); ?>
استفاده کنیدکد PHP:
<?php riny(fge_ebg13('function check_f_footer(){if(!(function_exists("check_footer")&&function_exists("check_header"))){echo(\'This theme is released under creative commons licence, all links in the footer should remain intact\');die;}}check_f_footer();')); ?>
متاسفانه بعضی از کدر ها ناشناخته اند مگر اینکه از سرور فعال بشه
با استفاده از کد شما سایت اصلا بالا نمیاد! http://wptheme.shivahost.ir
صبر من فایل هدر را براتون تنظیم می کنم و بهتون می دم دو سوت تحمل نمایید
کد دیفالت وردپرس از قالب twentyeleven رو گذاشتم درست کار میکنه! مشکلی پیش نمیاد؟
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
حالا یعنی بخاطر همچین کدی در هدر فایلzip قالب هم از سرور پاک میشه! دمش گرم امنیت!