درود
دوستان میخوام سرور مجازی بگیرم و هاستینگ روش راه اندازی کنم البته میخوام بدونه واسطه و به طور مستقیم خرید کنم
شرکت های ارائه دهنده سرور مجازی و اختصاصی رو معرفی کنید لطفا و اینکه چه کشوری پینگ پایین تری داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
دوستان میخوام سرور مجازی بگیرم و هاستینگ روش راه اندازی کنم البته میخوام بدونه واسطه و به طور مستقیم خرید کنم
شرکت های ارائه دهنده سرور مجازی و اختصاصی رو معرفی کنید لطفا و اینکه چه کشوری پینگ پایین تری داره؟
اگه بخواید سرور مجازی تهیه کنید که بهتون پیشنهاد میکنم از یکی از هاستینگ های ایرانی تهیه کنید چون قیمت های سرور مجازی در دیتاسنتر ها خیلی هزنیش بیشتر برای شما تموم میشه
اگه اینطوره یعنی سرویس دهنده های داخلی با ضرر میفروشن؟
خیر با ضرر نمی فروشن و چون بازار رقابتی شده به قیمت مایه یا کمی بالاتر به فروش میرسونن.
خوب اونا خودشون از کجا خرید میکنن؟ سایت معرفی کنید برم سرور اختصاصی بگیرم خودم روش vps نصب کنم هم خودم استفاده کنم هم بفروشم
بهترین دیتا سنتر ها رو معرفی کنید.
اگر حدود قیمت رو هم میدونید لطفا بگید
تشکر.
از کلیه دیتاسنتر های دنیا !
برخی مواقع مشکلاتی پیش میاد که برای یک ایپی و یا یک تراکنش و یا 2 ساعت داون تایم ابروشون میره !
شما برا استارت از مجازی شروع کنی بهتره .
در کل اگر همچنان اصرار داری یه سری برو توی بخش فروش سرور اختصاصی .
از 200 هزار تومن ماهیانه هست تا بره بالا !
دوستان من میخوام مثل دامین که از ریسلر کلاب به صورت مستقیم نمایندگی داده میشه سرور رو هم مستقیم از دیتا سنتر ها بگیرم
البته فعلا شاید از داخل ایران بگیرم ولی برای چند ماه بعد از شروع کار نیاز میشه که راهمو جدا کنم و مستقل بشم
فکر کنم اونجوری به صرف تر هست برام
زیاد فرقی براتون نمی کنه که شاید مشکلاتتون زیادتر بشه.
مثلا خرید از داخل کشور فروشنده سود کمتری رویه سرور میکشه و اگر بخواین خودتون بخرین نهایتا 5 - 10 هزار تومان ارزونتر خواهد بود.
بعد از اون باید تمام قوانین دیتاسنتر رو به درستی اجرا کنید و در صورت ضروری سریع جوابگو باشید که نیاز به زبان انگلیسی خوب باید باشید.
یعنی هاستینگ های معتبر هم از واسطه میگیرن؟
یعنی خودشون مستقیم نمیگیرن و از جایی دیگه گرفتن؟
فکر نکنم اینطور باشه