نظر شما در مورد سرورهای دارای سی پی یو amd
با سلام
این چند وقته که شدیدا به دنبال تجهیزات سرور بودم با قیمت بسیار مناسب سرورهای amd روبرو شدم! همینطور کمپانی تامین کننده سخت افزار اصرار شدیدی به فروش سی پی یو های amd خود به ما دارد. تا جایی که دیگه بدجور رفته تو فکرم! بنده شخصا تجربه خاصی با سی پی یو های amd ندارم و عموما با اینتل کار کردم و سرورهایی که تهیه کردم که سی پی یو amd داشتن فقط جهت بک آپ استفاده میکردم!
لذا این فرصت رو غنیمتی شمردم تا نظرتون رو در مورد این سی پی یو ها و فروش سرورهای آن بدونم!
دوستانی که خود سرور اختصاصی با این دست سی پی یو داشتند یا حتی سرور مجازی داشتند که سی پی یو amd داشت و... ما رو از تجربیات خود بی بهره نکنند!
پیشاپیش از تمامی دوستانی که در این تاپیک شرکت میکنند کمال تشکر را دارم
پاسخ : نظر شما در مورد سرورهای دارای سی پی یو amd
سی پی یو های اینتل مخصوصا سری زنون خیلی پایدار هستند و برای سرور خیلی مناسب هستند.
چند مدت پیش بود ای ام دی با سی پی هاش یک افتضاحی درست کرده بود تو سرور ها ...
کلا تو قسمت سرور تمرکز بیشتر روی اینتل هست .
دور از انصاف نباشه من الان خودم از وی پی اس بر پایه سی پی یو ای ام دی استفاده میکنم. فرقه چندانی نداره . چون مصرف سی پی یو بالا نیست . ولی اگه بره بالا .. معلوم نیست ریستارت بشه یا بمونه !
سلام
فکر میکنم سی پی یو های سری amd زیاد تو سرور به کار نمیره به این خاطر که خیلی زود حرارتش میره بالا و داغ میکنه و برای سرور که مصرف سی پی یوش بالا هستش مناسب نیست و احتمال اینکه سی پی یو بسوزه زیاده.(البته این موضوع رو مطمئن نیستم)
موفق باشید
سرورهای شرکت ما کلا ای ام دی هست (البته فیزیکی پیش خدومون یعنی مال دیتا سنتر نیست ) از نظر پایداری فوقالعادست شاید بگم شده که 4 یا 5 ماه اصلا ری استارت هم نکریدم اما آخ نگفته مصرف سی پی یو ها هم نسبتا معمولیه
اما موقعی که خودم دنبال سرور بودم از هر کسی پرسیدیم گفت اگه واسه ساخت وی پی اس میخواید استفاده کنید سی پی یو ای ام دی اصلا به کارتون نمیاد ، اما با همه اینها هنوز هم جواب درستی نگرفتم (حقیقتش من شخصا علاقه خاصی به ای ام دی دارم )
امیدوارم این بحث به نتیجه برسه که ما هم با خبر بشیم
ممنون
ولی بحث مقایسه زیاد ندارم ، روی صحبت من در مورد کیفیت کار سرور احتصاصی و سرورهای مجازی دارای سی پی یو amd هست که کیفیتشون چطوره و آیا ارزش سرمایه گذار دارد یا خیر؟
سلام
نظر شخصی: اگر نیاز ضروری به سرور ندارید صبر کنید تا سری e5 اینتل کمی جا بیفته و ارائه دهندگان سخت افزار این سی پی رو رو هم اضافه کنن... مطمئن باشید خیلی به صرفه تر هست!
https://www.vaultnetworks.com/resources/amd-vs-intel/
مقایسه خوبی هست، در آخر نتیجه گیری شده که پردازنده های اینتل عملکرد بهتری در سرور ها دارند.
گرمای زیاد = نیاز به تهویه بهتر => کیس بزرگتر => فن قوی تر (به جای Passive Heat Sink) => مصرف برق بیشتر => هزینه جاری بیشتر در بلند مدت
* تهویه دیتاسنتر قوی نباشه حتی اگر فن یا blower خوبی داشته باشید، باز هم ریسک سوخت CPU رو دارید.
در ضمن می تونید تو خونه تست کنید. CPU های اینتل رو بدون فن و heat sink روی مادربورد روشن کنید. دستگاه فقط از کار میوفته بعد چند ثانیه. همین کار رو با AMD بکنید. پردازنه آتش میگیره!
در بحث سرور که به صورت کلی پیشنهاد میشه سمت AMD نرید....
حالا که بحث مجازی سازی هست که اصلا !!!!!
به غیر از بحث تولید حرارت بیشتر ... کارایی کمتری نسبت به پردازنده های XEON اینتل دارند. همچنین Market share پردازنده های اینتل گویای همه چیز هست. با فراگیر شدن سری E زئون دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه
این لینک هم بد نیست !
VMware Communities: AMD versus Intel with ESX on Tom's...