درخواست vps وارز برای سایت بانک عکس
سلام
من یه سایت بانک عکس دارم راه میندازم که به یک سرور مجازی قدرتمند نیاز دارم
از اونجایی که لودینگ عکس با لودینگ فایل فرق داره و سنگینتره نیاز به یک VPS قدرتمند دارم
برای شروع 20 گیگ فضا کافیه و این فضا رو فقط برای عکس میخوام در نتیجه فقط FTP مهمه برام. اما اینکه رم و Cpu چقدر میتونید بهم بدید خیلی مهمه.از کسایی که میتونن بهم پیشنهاد خوبی بدن تقاضا دارم منو راهنمایی کنن و سرویس های خودشونو معرفی کنن بهم
ممنون
1 فایل پیوست
پاسخ : درخواست vps وارز برای سایت بانک عکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k_asg
سلام
من یه سایت بانک عکس دارم راه میندازم که به یک سرور مجازی قدرتمند نیاز دارم
از اونجایی که لودینگ عکس با لودینگ فایل فرق داره و سنگینتره نیاز به یک VPS قدرتمند دارم
برای شروع 20 گیگ فضا کافیه و این فضا رو فقط برای عکس میخوام در نتیجه فقط FTP مهمه برام. اما اینکه رم و Cpu چقدر میتونید بهم بدید خیلی مهمه.از کسایی که میتونن بهم پیشنهاد خوبی بدن تقاضا دارم منو راهنمایی کنن و سرویس های خودشونو معرفی کنن بهم
ممنون
با سلام خدمات شما دوست عزیز.
ما میتوانیم این سرویس را به شما از دیتاسنتر آلمانی گیگا ارایه بدیم. در صورت تمایل با ما تماس بگیرید.
Cpu مصرفی شما یک هسته از کل Cpu سرور هست
سلام، در خدمتین با بهترین کیفیت و سرعت.
www.vps24.ir
پلان ها رو ملاحظه بفرمایید.
سلام
در خدمتیم
http://rayannet.com
جهت تخفیف با ما تماس بگیرید و معرفی پلان ویژه با ایمیل webmaster@rayannet.com مکاتبه کنید
سلام در خدمتم
برای کسب اطلاعات بیشتر از تخفیف ها و ...
با ای دی من تماس
به این دلیل وارز که عکس ها هم دارا کپی رایت هستند و نمیشه روی سرور معمولی هاستشون کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k_asg
به این دلیل وارز که عکس ها هم دارا کپی رایت هستند و نمیشه روی سرور معمولی هاستشون کرد
عکس به اون صورت مشکلی نداره.
همانطور كه بهم صحبت کردیم، میتونم شمارا هاست کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k_asg
همونطور که دوستمون فرمودن میزان سخت گیری روی عکس به نسبت کمتر هستش...
ضمناً سرورهای مجازی ما با Vmware ارائه میشه، پس به شما Kernel اختصاصی داده میشه.
با احترام.
ما نیز در خدمتیم
www.iranihost.ir