سلام اقا کسی سرور مجازی معمولی سراغ نداره می خوام روی سرور مجازی ویندوز یک نرم افزار اکانتینگ مثل ان تک - ای پاگ - سی سی و... نصب کنم برای خودم راحت استفاده کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اقا کسی سرور مجازی معمولی سراغ نداره می خوام روی سرور مجازی ویندوز یک نرم افزار اکانتینگ مثل ان تک - ای پاگ - سی سی و... نصب کنم برای خودم راحت استفاده کنم
چرا 3900 تومن 1 ساله میتونیم خدمتتون باشیم !
سلام
فقط ای پی 1.5 یورو هزینه داره :dنقل قول:
سرور مجازی ویندوز 5000 تومان کسی نداره
آقا تعارف نکن میخوای با این بودجه یک آپلودسنتر هم واست بیاریم بالانقل قول:
اخه من موندم بعضی ها تو توهم چی هستن که این مدلی درخواست میدن
هرچند که پست alborzhost جنبه طنز داشت ولی من اگر جای یکی از مدیران سایت بودن چنین یوزرهایی را مستقیم مسدود می کردم
دوستان منتظر آفرهای رنگارنگ هستیم :71:
سلام
دیگه از بس دوستان قیمت های رقابتی (!!!!) ارائه میدن که دوستان تازه وارد هم امر برشون مشتبه میشه!!
بابا یک ماه سرور مجازی هزینه برق ، استهلاک سخت افزار، پشتیبانی دیتا سنتر، پشتیبانی فروشنده ایرانی، افزایش ساعتی قیمت دلار، مشکلات ارسال دلار و پرداخت های خارجی و هزار تا مسئله دیگرو در نظر بگیرید دیگه همچین درخواست های عجیبی رو مطرح نمیکنید!
پسندیده تر اینه که درخواست خودتونو مطرح کنید و قیمت رو به قروشنده واگذار کنید چون این کار شما در صورتی که هیچ منظوری هم پشتش نباشه (که احتمالا نیست) صورت خوشی نداره و کار اساتیدی که اینجا فعالیت میکنند رو بی ارزش نشون میده
واقعا" این درخواست شما از فوش بدتر هستش دوست عزیز 8-|
لایسنس Cpanel هم ارائه میشه با رم 2 گیگ و هارد 1 ترابایت
10سال 3400 میدم البته 3500 میدم مادامل عمر اونم سرور اختصاصی با 24 گیگ رم و 1ترا هارد خواستی سرورم میدم خونتون نگهداری کنید ی***و استخدام میکنم بیاد برات سرور گرد گیری کنه خواستی خجالت نکش بگو 2 تام بخوای تخفیف ویژه داریم
بعضی ها نمیدونم چی فک میکنن
ترور شخصیتی شد بیچاره!
عموجون تعارف نکن! سس ، نوشابه ، نون اضافه :دی هر چی میخوای بگو