هاست نامحدود حقیقت دارد یا دروغ
سلام
با اجازه دوستان یه بحث مهم رو میخوام مطرح کنم ایا هاست نامحدود واقعا درسته خیلی ها میان با پسوند نامحدود هاست میدن اما هاست که به فضای بالا رسید برخوزد میکنن
فکر کنم این موضوع در رابطه با همه این شرکت ها درسته چرا؟
پاسخ:چطور یکی که امکان انلیمت(نامحدود)رو داره میاد میگه نامحدود چطور میتونه به مشتری امکان اینو بده که طرف تا صد ها تریبایت یا معادل های بالاتر اطلاعات ذخیره کند
یه سوال هم از اونایی که روی این پسوند نامحدود مانور میدن
-آیا شما که یک هاست نامحدود را مثلا بین 10 تا 20 هزار ماهانه میدید اجازه میدید یک مشتری یا صد ها میلیون تریبایت روی هاستش اطلاعات وارد کنه؟
پاسخ : هاست نامحدود حقیقت دارد یا دروغ
لــــــــــــــــــــــــ طفا در نظرسنــــــــــــــــــــ ــــــتجـــــــــتی هم شرکت کنید...
خیلی راحت شما میتونید به سوال خودتون پاسخ بدید !
آیا هارد نا محدود وجود داره ؟؟
شما بگو چند گیگ! ترابایت کجا بود؟! :-b
به 10 20 گیگ نرسیده هاست مشتری مورد عنایت قرار میگیره! :109:
من خودم یه عمر هاست نامحدود میدادم
اصلا نمیتونی فضای بالا استفاده کنی
همه و همه تبلیغی بیش نیست !
پایان !
امکانش هست ، ولی کسی این کار را نمیکند
برای مثال youtube , parsaspace.com , persiangig.com و سایتهای مشابه هر سرورشان حداقل 3 ترابایت هارد دارد و با پر شدن هارد از تکنیک clustering استفاده میکنند
پس بالواقع هارد هم نامحدود میشود !
دوست عزیز نا محدود دادند شما , تا میتونی استفاده کن اگه گیر دادن اون موقع ... :) 100% کار اشتباه هست و این ها بر مبنای اینکه مشتری خیلی مصرف کنه تا یک حدی مصرف میکنه کار میکنند و بیشتر بر پایه حدس میباشد و در این هاستینگ هر جایی که باشه رو باید گل + ... گرفت .
موفق باشید :53:
این هم ادعایی هست که صرفا نوعی شیوه تبلیغاتی و جذب مشتری محسوب میشه و به محض اینکه مشتری به سرور فشار وارد کنه، سایتش رو می بندند و یا برای ادامه سرویس دهی، پول بیشتری از مشتری میگیرند و ...
خالی بندی هست بابا گوش ندید :d