قالب زيباي اف تايم براي جوملا
سلام و درود
دوستان تيم طراحي AminHP از فردا كه روز عيد كارشو شروع ميكنه ما هممون 13 سال سن داريم يعني هر سه نفر عضو گروهمون.مديريت گروه بامنه فعلا يه قالب طراحي كرديم بر رو سايت offtime.in سوارش كرديم نظرتونو بگين ممنون ميشم و هركيم خواست با قيمتي بسيار پايين ميدم:53::53:
پاسخ : قالب زيباي اف تايم براي جوملا
موفق باشید
قالب زیبای هست اما امروزه سایت های روشن بیشتر مورد عنایت قرار میگیرند
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
بلوک ها هم بر عکس هستند. صفحه اصلی و ... باید سمت راست باشند و نظر سنجی سمت چپ
واقعا اگر 13 سالتون هست خیلی عالیه
درسته قالب فقط ادیت های کوچیکی شده ( قبلا این قالب طراحی شده ) ولی همین که با سیستم های مدیریت محتوا و موارد غیره آشنایی دارید ، جای تقدیر داره
دوست من سلام!
شباهت زیادی دارند
قالب فارسی جوملا آبرون PV Abroon
درسته خيلي شبيه اند اما احتمالا ريپ كرده باشند چون اين قالب رو من از پارسال دارم و اول روي سايت godchat.ir و بسيار سايت مشهوري شده بود به هرحال اطلاعي ندارم ولي اين اول يه قالب ابي با صفحه پشت سفيد بود اديت كردم شد اين دقت كرده باشين راست چينم نيست
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
من قالب اونارو دان كردم فهميدم 7 يا 8 تا ماژول بيشتر كرده نوشته ابرون و كار اشتباهي من كردم هدرو اول خالي گذاشتم
گروه ما هنوز از فردا راه ميوفته كسي در گروه ما عضو ميشه ؟؟؟براي طراحي وب و گرافيك؟؟
نقل قول:
درسته خيلي شبيه اند اما احتمالا ريپ كرده باشند چون اين قالب رو من از پارسال دارم و اول روي سايت godchat.ir و بسيار سايت مشهوري شده بود به هرحال اطلاعي ندارم ولي اين اول يه قالب ابي با صفحه پشت سفيد بود اديت كردم شد اين دقت كرده باشين راست چينم نيست
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
من قالب اونارو دان كردم فهميدم 7 يا 8 تا ماژول بيشتر كرده نوشته ابرون و كار اشتباهي من كردم هدرو اول خالي گذاشتم
یعنی اونها از رو شما ریپ کردن
این پس تو سورس شما چیکار میکنه؟
کد HTML:
/* begin Page */ /* Generated with Parsivision.com. */
احتمالا ما ازاونا گرفتيم ديگه خب اين دوستم داره ميگه خودش ساخته جريمش ميكنيم.چطوري تايپيكو ببندم؟؟
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
من شرمندم:75:
آقا اینجا همه این کارن :دی
اینجا کاری از پیش نمیبرید
:دی