پاسخ : درخواست آیپی usa فوری
سلام
سرور دارم فقط به آیپی به صورت ماهیانه احتیاج دارم
از مکانی که سرور تهیه کردید باید ای پی هم تهیه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatanmusic
از مکانی که سرور تهیه کردید باید ای پی هم تهیه کنید
متوجهام دوست گرامی ، اما متاسفانه ایشون از آمریکا سرویس ندارند و بنده مجبور شدم اینجا پست بزنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sdsp
متوجهام دوست گرامی ، اما متاسفانه ایشون از آمریکا سرویس ندارند و بنده مجبور شدم اینجا پست بزنم .
توصیه می کنم کمی مطالعه کنید بعد ....
موفق باشید (واقعا!)
برای داشتن آی پی آمریکا شما باید از یک سرویس دهنده، سرور مجازی یا اختصاصی آمریکا تهیه کنید. شما نمیتونید آی پی آمریکا رو از کس دیگه بگیرید و روی سرویس فعلیتون ست کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
برای داشتن آی پی آمریکا شما باید از یک سرویس دهنده، سرور مجازی یا اختصاصی آمریکا تهیه کنید. شما نمیتونید آی پی آمریکا رو از کس دیگه بگیرید و روی سرویس فعلیتون ست کنید.
مرسی عزیزم از پاسختون ، بله درست هست اما اگر آیپی از leasweb باشد من میتونم انجام دهم من یک سرور از هلند دارم که آیپی آلمان هم بر روی اون ست هست و کاربرام هم میتونند آیپی آلمان داشته باشند هم هلند اما درحال حاضر به آمریکا نیاز دارم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sdsp
مرسی عزیزم از پاسختون ، بله درست هست اما اگر آیپی از leasweb باشد من میتونم انجام دهم من یک سرور از هلند دارم که آیپی آلمان هم بر روی اون ست هست و کاربرام هم میتونند آیپی آلمان داشته باشند هم هلند اما درحال حاضر به آمریکا نیاز دارم .
این به این خاطر هست که لیزوب هم در آلمان و هم در هلند دیتاسنتر دارد. شما فقط میتونید از سرویس دهندتون آی پی بگیرید. آمریکا رو تا جایی که یادمه لیزوب داشت. باید بپرسید ازشون