سلام به همه دوستان
من مي خواستم سن تو اس نصب كنم كه نشد
به هر حال مي خوام الان يه سن تو اس لايو بندازم
آيا ميشه ؟
امكانش هست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه دوستان
من مي خواستم سن تو اس نصب كنم كه نشد
به هر حال مي خوام الان يه سن تو اس لايو بندازم
آيا ميشه ؟
امكانش هست
با نرم افزارهایی مثل : LinuxLive USB Creator میشه فایل ISO لینوکسی رو به صورت لایو تبدیل کرد و روی یک USB بالا آورد.
ميشه واضح تر بگيد ؟
ممنون
گيرم !
ابتدا این نرم افزار یعنی (LinuxLive USB Creator) رو دانلو بفرمایید بعد از نصب 5 مرحله برای تولید Live OS برای بوت شدن از یک USB وجود داره ابتدا در قسمت (CHOOSE A KEY) باید مکانی که خروجی باید در اون قرار بگیره رو انتخاب میکنید و بعد از اون در مرحله 2 باید سورس Centos رو به نرم افزار بدید،پس از قسمت (CHOOSE A SOURCE) سورس فایل رو به عنوان مثال ISO رو انتخاب میکنید،در مرحله 3 کمی منتظر باشید تا ایمپورت صورت بگیره در مرحله بعدی میتونید تنظیماتی رو روی Live os خودتون اعمال کنید که توصیه میشه تغییری ندید و در مرحله 5 هم Creat رو بزنید تا Live OS ساخته بشه و بعد میتونید به راحتی Centos رو از روی usb به صورت لایو بوت کنید.
شرمنده کمی درهم و برهم نوشتم،محیط نرم افزار گرافیکی و سادست به راحتی میتونید کار کنید.
بدرود
ممنون
بعد اگر لايو بالا بياد با فلش آيا كار هايي كه انجام ميديم سيو ميشه ؟
مرسي
من هر كاري كردم نشد كه اوبونتو يا سن تواس نصب كنم روي pc
براي همين فكر لايو افتادم... !
ورژن 5 سن و اس كه فقط يك فايل باشه براي دانلود كسي نداره ؟
نصبش زیاد سخت نیست اما باید به بعضی مسائل توجه کنید ، منابع برای نصب زیاد هست...
Index of /mirror/CentOS/5.8/isos
شرمنده الان من بايد كدوم رو بگيرم ؟
من نمي خوام توي 2 تا فايل باشه
iso
توي يك فايل چون من يه فايل رو دانلود كردم تا نصف رفت بعد از من سي دي 2 رو خواست در حالي كه من نمي تونستم هيچ كاري كنم !
درسته من چون خودم با BT و یک ISO کار میکنم اشتباه گرفتم و فکر کردم 1 فایل ISO هست.
والا هرچقدر گشتم توی 1 فایل iso نیافتم...