دیتاسنتر با این مشخصات برای کولو + چند سوال
یک دیتا سنتر برای کولو معرفی کنید که پورت 2 الی 10 گیگابیت اختصاصی بده .
وارز باشه . اروپا باشه . پشتیبانی خوب داشته باشه. kvm بده . با ایرانی جماعت سر ناسازگاری نداشته باشه . ای پی بالای 200 تا بده.
یک سوال . الان چطور باید سرور رو براشون بفرستم ؟ هزینه فرستادن سرور رو باید به کی بدم ؟ راستش دیتا سنتر قبلی با پرداخت پول سرور رو برام خریده . تا حالا سرور رو به یک لوکیشن دیگه منتقل نکردم.
لیزوب پورت چند میده حداکثر ؟
هزینه پورت 2 گیگ با 60 ترابایت پهنا چقدر میشه . اگه خودتون هم آفردارد همین جا بزارید تا نگاه کنم . پورت 1 گیگ اصلا به دردم نمیخوره . لطفا این مورد رو مطرح نکنید.
یک سوال تو این شرایط تحریم اگه خدایی نکرده یک دفعه اروپا ایران رو تحریم کرد چه بلایی سر سرور من میاد ؟
ارسال سرور به آدرس ایران امکان پذیر هست ؟ اگه بفرستم ایران باید گمرکی قطعاتش رو بدم ؟ اگه بخوام بفرستم کشور دیگه ای گمرکی داره ؟
پاسخ : دیتاسنتر با این مشخصات برای کولو + چند سوال
دوست عزیز دیتاسنتر redstation این مشخصات را داره فقط وارز نیست
Redstation UK - Dedicated server and colocation services
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HADNEZ-ICT
ممنون ولی اگه وارز نباشه کارم گیره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
talebi1372
یک دیتا سنتر برای کولو معرفی کنید که پورت 2 الی 10 گیگابیت اختصاصی بده .
وارز باشه . اروپا باشه . پشتیبانی خوب داشته باشه. kvm بده . با ایرانی جماعت سر ناسازگاری نداشته باشه . ای پی بالای 200 تا بده.
یک سوال . الان چطور باید سرور رو براشون بفرستم ؟ هزینه فرستادن سرور رو باید به کی بدم ؟ راستش دیتا سنتر قبلی با پرداخت پول سرور رو برام خریده . تا حالا سرور رو به یک لوکیشن دیگه منتقل نکردم.
لیزوب پورت چند میده حداکثر ؟
هزینه پورت 2 گیگ با 60 ترابایت پهنا چقدر میشه . اگه خودتون هم آفردارد همین جا بزارید تا نگاه کنم . پورت 1 گیگ اصلا به دردم نمیخوره . لطفا این مورد رو مطرح نکنید.
یک سوال تو این شرایط تحریم اگه خدایی نکرده یک دفعه اروپا ایران رو تحریم کرد چه بلایی سر سرور من میاد ؟
ارسال سرور به آدرس ایران امکان پذیر هست ؟ اگه بفرستم ایران باید گمرکی قطعاتش رو بدم ؟ اگه بخوام بفرستم کشور دیگه ای گمرکی داره ؟
سلام
شما چقدر بودجه در نظر گرفتید ؟
بودجه برای چه کاری ارسال سرور یا کولو . ارسال سرور که گردنمه هرچی باشه باید بدیم ولی کولو رو شما باید بگید . من 1 یونیت فضا میخوام برا کولو kvm و پورت 2 یا 10 گیگابیت با 60 ترا پهنای باند.
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
لا اقل سوال ها رو جواب بدید !
ما این خدمات رو ارائه نمیکنیم ولی فقط محض راهنمایی ...
هیچ دیتاسنتری روی یک یونیت پورت 2 الی ده گیگا بیت نمیده !
مگر بعضی دیتاسنترهای خاص و اون هم روی سرویس های خودشون
از طرفی دیتاسنتری که وارز باشه اصلا خدماتی شما نیاز دارید رو نمیتونه تامین کنه
در کل سعی کنید شرایط رو تطبیق بدید
فکر کنم بهتره این سرور رو بزارم برا فروش جاش 2 تا سرور با پورت 1 گیگ بگیرم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HADNEZ-ICT
باسلام
دیتاسنتر مذکور بر روی 1U بیش از 100Mb نمیدهد و اگر ایشان مایل باشند میتوانند 1/4 Rack بگیرند + یک عدد پورت یک گیگ(چون با 1/4 Rack یک پورت یک گیگابیت میدهند)
در مورد وارز هم عملا دیتاسنترهای انگلیسی باید از قوانین کپی رایت پیروی کنند.
موفق باشید
سلام
اگر نوع استفاده خودتون رو مشخص کنید، شاید بتونیم آفر مناسب ارائه بدیم خدمتتون :)
همچنین مشخصات سروری که دارید رو لطفا بفرمایید؟ (به لحاظ مصرف برق)
آیا ipmi داره یا خیر ؟
شما دو پورت 1 گیگابیت نیاز دارید ؟
200 آی پی برای چه کاری نیاز هست ؟
حدود هزینه ای که برای این کار درنظر گرفته اید چقدر هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RezaFH
سلام
اگر نوع استفاده خودتون رو مشخص کنید، شاید بتونیم آفر مناسب ارائه بدیم خدمتتون :)
همچنین مشخصات سروری که دارید رو لطفا بفرمایید؟ (به لحاظ مصرف برق)
آیا ipmi داره یا خیر ؟
شما دو پورت 1 گیگابیت نیاز دارید ؟
200 آی پی برای چه کاری نیاز هست ؟
حدود هزینه ای که برای این کار درنظر گرفته اید چقدر هست ؟
دیتا سنتری که الان سرور توشه خودش 1 گیگ اختصاصی میده . من بیشتر از این احتیاج داشتم . اگه قرار به استفاده از 2 پورت 1 گیگ باشه خود دیتا سنتر فعلی میتونه بده .