سلام تاحالا کسی از دوستان روی vps گیم سرور راه انداخته و جواب گرفته
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
:52:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام تاحالا کسی از دوستان روی vps گیم سرور راه انداخته و جواب گرفته
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
:52:
بله خیلیا راه اندازی کردن
بهترین گزینه برای شما وی پی اس داخل ایران هست برای پینگ کم. اما هزینه پهنای باید و سخت افزار بالا هست
سلام من از hetzner و iweb و worldsteram سرور اختصاصی دارم و پر از vps هستم کمترین پینگ 120 هست کفایت میکنه ؟?
Hetzner
سلام.بله امکان راه اندازی وجود داره
اما برای پینگ سرور رو از داخل ایران روی بستر اینترانت تهیه کنید تا از نظر lag و مسائل دیگه موردی پیش نیاد براتون
اما سرور های خارج امکان داره مثلا آلمان به شما 180 بده به پلیر بعدی 500 بده و...
موفق باشید.
باید حتما یه سرور داخلی بخرید الان سرور های خارجی پینگ کمتر از 100 نمی تونی پیدا بکنب در صورتی که توی سرور های ایرانی حتی پینگ 10 هم خیلی راحت می تونی گیر بیاری
و در ضمن تعداد افراد انلاین هم مهمه . چند تا بازی کن می خواید روش باشه؟
ما کانفیگ و اجرای گیم سرور انواع بازی ها رو زیاد داشتیم
هم برای مشتری هم برای مصارف خودمون
کانتر/مدرن وار فر(کد)/2تا/استر/ورد/.......
تنها سروری که جواب میده سرور ایران هست
حتی روی سرورهای ایران هم خیلی از بازیکن ها ممکنه لگ بشن چه برسه به سرورهای خارجی
فقط یک مشکلی که در راه اندازی گیم سرورها هست استفاده بیش از حد پهنای باند و قیمت بالای اون هست
اگر هم گیم سرورتون یکم پا بگیره و معروف بشه احتمال حملات به سرورتون زیاده
که با توجه به ضعف سرورهای ایرانی بهترین کار جهت جلوگیری از تخلیه منابع خاموش کردن سرور هست
در کل از کانفیگ تا پیاده سازی و نگهداری گیم سرور در ایران مراحل سخت و پر هزینه ای وجود داره