اموزش جلوگیری از hotlink protection با iis
آموزش تصویری جلوگیری از کپی و پیست لینک های دانلود شما توسط iis 7 برای مثال اگر سایتهایی فایل های شما رو با لینک مستقیم ارائه میکنن و شما میخواین که جلوگیری کنید از اینکه فایلاتون رو با لینک مستقیم ارائه بدن و در صورتی که فایل با لینک مستقیم ارائه شد در سایت یا وبلاگ دیگری کاربری که داره فایل رو دانلود میکنه به سایت شما منتقل بشه این فیلم آموزشی رو حتما ببینید.
لینک دانلود
پاسخ : اموزش جلوگیری از hotlink protection با iis
این لینک دانلود هم پروتکت شده دیگه؟
آخ شرمنده خوب شد گفتید الان برای دوستان باز میکنم تا بتونن دانلود کنن بازم شرمنده.
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
الان درست شد؟؟
بله درست شد.
اما اسکریپت رپیدلیچ راحت اینو دور می زنه ینی راحت دانلودش می کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_2
بله درست شد.
اما اسکریپت رپیدلیچ راحت اینو دور می زنه ینی راحت دانلودش می کنه.
اگر میخواین اسکریپت رپید لیچ هم نتونه دورش بزنه این قانون رو ننویسید ^$ که توی آموزش به شما گفته میشه.
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
okey
با kmplayer بازش نکرد .
فرمت فیلم flv هستش و flv فرمت رایجی هستش شما با هر پلیری که بتونه flv رو اجرا کنه باید بتونید این فیلم رو اجرا کنید اگر نیاز به کدک دارید klite codec pack رو دانلود کنید مشکلتون حل میشه.حتی با ویندوز مدیاپلیر هم میتونید ببینید این فیلم رو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jazebeh_javad
مرسی داریییییییییییییییییییییی ییییی
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
دمت گرم اقا
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
مرسی دارییییی
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
ممنون
سلام
کاربر محترم کاری که شما میکنید جنبه اسپم داره
برای تشکر از گزینه تشکر زیر هر پست استفاده کنید
میشه یکم توضیح بدین این علایم رو شاید نیاز باشه یکم دستکماری کنیمش ممنون مثلا من می خوام لینکهام از سایت زیپ فقط توی سرور اکسپت بشه چیکار کنم طبق آموزش رفتم ولی نمی زاره هیچ فایلی دانلود بشه ! و نشد میشه یکم توضیح بدین با تشکر
سلام. حالا یک سوال اینکه میشه توی یک درایو یک دایرکتوری رو Vip کرد که کاربر نام کاربری و رمز عبور بزنه بره و یک دایرکتوری آزاد باشه ؟
من همه مراحل را اکی کردم ولی جواب نمی ده متاسفانه اصلا اینگار نه اینگار که باید جلوگیری کنه