جلوگيري از لود بالا Cpu Load
سلام
من VPS با كنترل پنل WHM دارم. بطور معمول لود cpu زير 1 هستش حتي بعضي وقت ها لود در حد چند دهم هستش.
حالا مشكل اينكه بعضي وقتها كه نميدونم دليلش هم چيه ؟! لود مياد بالاي 5-6 حتي تا 10 هم ميره و ديتا سنتر منو ساسپند ميكنه و يه ايميل ميزنه كه بيا dedicated بگير.
حتي لاگ يوزر ها رو هم نگاه ميكنم متوجه نميشم چرا لود بالا رفته؟!
ميخوام يه راحي پيشنهاد بديد كه نزارم لود از 4-5 بالاتر بره . مثلا وقتي لود بالا رفت يكسري از سايت ها موقتا بسته بشن يا كلا VPS موقتا غير فعال بشه تا لود بياد پايين يا مثلا apache ريستارت بشه يا هر راه بهتري كه ميدونيد خوبه .
و اينكه چجوري بفهمم كه كدوم يوزر لود داره يا مشكل كار از كجاست ؟ حمله هستش يا بار زياد آپاچي يا .... ؟
اگر اسكريپتي يا برنامه اي يا پلاگين و ماژولي براي اين كار هست پيشنهاد بديد.
پاسخ : جلوگيري از لود بالا Cpu Load
در قسمت
Daily Process Log
ببینید کی داره فشار میاره بالاترین سایت رو ساس کنید
---------- Post added at 09:00 AM ---------- Previous post was at 08:58 AM ----------
در قسمت
Main >> System Health >> Process Manager
هم ببینید در همین لحظه کی داره فشار میاره
نگاه كردم چندين بار و يوزري با لود بالا نبوده. من حدث ميزنم كه چون اكثر سايتهام ديتابيس دارن و اكثرا نيوك و جوملا هستن لود بخاطر mysql باشه.
سلام .
دوستان چه طور میشه همین قضیه رو داخل دایرکت ادمین دید ؟
با دستور زیر در اس اس اچ ببینید ، شاید سایتی کرون جاب غیر منطقی داره که در زمان اجرای اون کرون جاب ، لود شما بالا می ره
cd /var/spool/cron
ls
بهتر هست برای یوزر هاتون محدودیت در استفاده از منابع در نظر بگیرید
http://www.webhostingtalk.ir/f176/42751/#post391559
من شنيدم كه ميشه از طريق تنظيمات csf و يا نوشتن يك اسكريپت اين كار رو انجام داد.
كسي راه حل يا روشي نداره ؟؟