آیا سروری با این مشخصات وجود دارد؟؟
آقا من از یک جایی سروررمجازی دارم بعد این فردی که ازش سروردارم این طوری به من گفته (اسمش را نمیگم)
نقل قول:
رای مجازی سازی ، سرورهای کولو با هزینه ی 12 میلیون تومان امروز از آلمان خریداری شد
ضمنن ، بزودی سرورهای 90 هسته ای رو هم خواهید دید
با انتقال به سرور 80 هسته ای حتما کیفیت رو احساس میکنید . چون فکر نمیکنیم جایی میلونی برای رم 156 گیگ یک سرور خرج کنند و همچنین پورت 2 گیگ روی یک کولو کاملا اجازه شده
میخواستم ببینم ایشون راست می گن ؟؟ اصلا همیچین سروری وجود داره ؟؟
(من هیچ اسمی نخواهم برد)
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
کسی نمی دونه؟؟
پاسخ : آیا سروری با این مشخصات وجود دارد؟؟
اگه منظورش از هسته ، هسته زردالو بوده آره وجود داره :دی
هسته زرد آلورو فرمودند یا هسته هندونه =))
مگر کشکه 156 گیگ رم و 90 هسته سی پی یو
اگرم بتونند پیدا کنند چنین چیزی رو بالای5 میلیون در ماه آب میخوره پورت 2 گیگو اینا
مگر اینکه تو خواب ببینه
من به نوبه خودم بیشتر از 20 هسته ندیدم. اونم مجازی هستن و سری e اینتل
ایشونم که بالا گفتن 90 بعد پایین گفتن 80. اول بگید تکلیف خودشون رو معلوم کنن
اگه 80 باشه یعنی 4 تا سی پی یو 20 هسته که فقط قیمت سی پی یو میشه 19000 دلار یعنی معادل 38 میلیون تومان
رقم زد بالاتر از 12 که :دی
حالا سرور و رم و هارد و کلو همه بماند . فرض می کنیم سروری هم هست که 4 تا cpu بخوره
من هم به نظرم آمد اشتباه می گن ولی خودشون می بینید با چه قاطعیتی دارند حرف می زنند!!
قطعا چنین چیزی وجود نداره .
یک سوال ساده ازشون بپرسید .
چند دیسک روی این سرور وجود داره ؟ فضای هر دیسک چقدر هست ! رید داره یا خیر . چگونه این سرور مجازی سازی شده !
توهم های یک کودک هستش. شما زیاد فکر نکن.
سرور 32 هسته هم کسی نداره. نمیگم نیست ولی کسی نداره . خیلی از هاستینگا میگن 32 هسته
64گیگ رم
همش الکی هست
تناسب بین پورت و رم و cpu باید برقرار باشه و درضمن برنامه هم باید بنتونن از این امکانات استفاده کنن
هاست دی ال 80 هسته ای داره ،قیمتش رو نمی دونم ،
نگاهی به این سرور در ovh بندازید : HG XXXL 2011 - OVH هزینه ماهانش تقریبا 1,5 در ماه هست، به اضافه 8 میلیون هزینه ستاپ ، (من دلاری حساب کردم در سایت قیمتها به پوند بود! )
80 هسته host dl داره درست. اما کدوم وب سرور میتونه از 80 هسته استفاده ببره؟ کدوم سیستم عامل ؟ :دی اینا برای جذب مشتری و گول زدن هستیش
hostgator رو باور دارید؟
برید بپرسید مشخصات سرورشون رو. هیچ آدم عاقل نمیاد پول بده به این سرور و یک سرور بگیره. چنتا میگیره اما ضعیفتر