سلام دوستان من ديتا سنتر خوب، براي خريد سرور ميخواهم كه از همه لحاظ خوب باشه، فقط هتزنر نباشه، هركي جايي داره بگه تا ببينم چي ميشه ؟؟؟ :57:
راستي كسي درون امارات دارم اگر مشكلي واسه تحريم بود اينجوري مشكل ساز ميشه يا نه؟؟؟؟؟
توضيح بدهيد:109:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من ديتا سنتر خوب، براي خريد سرور ميخواهم كه از همه لحاظ خوب باشه، فقط هتزنر نباشه، هركي جايي داره بگه تا ببينم چي ميشه ؟؟؟ :57:
راستي كسي درون امارات دارم اگر مشكلي واسه تحريم بود اينجوري مشكل ساز ميشه يا نه؟؟؟؟؟
توضيح بدهيد:109:
برای چی کاری نیاز دارید
هاستینگ
مجازی سازی
؟ مشتری هاتون چه پورت و پهنای باندی نیاز دارد؟
رنج قیمت شما چیست؟
براي مجازي سازي ميخواهم، بيشتر ديتا سنترهارو تحقيق كردم ولي دنبال يه چيز جديد و خوب ميگردم، كه تك باشه :d
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
3 تا سرور ميخ.اهم يكي ارزون خوووووووب ، يكي ممولي ويكي خووووووووووبه خووووووووب
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
3 تا سرور ميخ.اهم يكي ارزون خوووووووب ، يكي ممولي ويكي خووووووووووبه خووووووووب
براي مجازي سازي
چه طور ؟نقل قول:
فقط هتزنر نباشه
من مصرف کننده هستم و نه فروشنده از این دید هم خیلی دلیل موجهی نیست !!نقل قول:
آخه الان همه هتزنر دارن، وقتي آقاي وي گيگ و وي پي اس فارس هتزنر رو سرور مجازي با قيمت ا گيگ 5000 تومان و 12 هزار تومان ميدهند يعني هتزنر ديگه فايده نداره، >:p
قصد تایید یا رد مطلب دوستمان را ندارم. هتزنر شاید از لحاظ قیمت مناسب باشد
اما خیلی ها تجربه خوبی با آن نداشتند یکی از مشکلات هتزنر لیمیت بودن پورت های این دیتا سنتر به سمت امریکاست
بعضی از مشکلات فنی هم بماند
در کل دیتاسنتری است برای کسانی که بیشتر کمیت مهم برایشان تا کیفیت....البته این نظر شخصی من است و شاید غلط باشد.