مشورت از دوستان در مورد whm
سلام
دوستان خسته نباشيد
من چند سوال داشتم
من ريسلر هستم ( البته مشيتري ندارم ) بيشتر هدف من اين بوده كه آموزش ببينم و ياد بگيرم
حالا فك كنم دست كم با پنل خود ريسلر آشنا شدم و مي تونم كار هاي مربوط به اون رو انجام بدم
حالا از ديد شما گام بعدي چي مي تونه باشه ؟
از اين به بعد چي كار كنم ؟
آيا خوب كه دنبال مشتري باشم ؟
10 گيگ مي تونم هاست بدم !
ممنون
پاسخ : مشورت از دوستان در مورد whm
میتونید در کنار فروش هم تجربه ببینید هم اموزش کسب کنید و متخصص تر از قبل بشید دوست عزیز
در هر کار تجربه لازم هست
خوب همين.. الان براي فروش همين 10 گيگ چه كار هايي مي تونم انجام بدم ؟
چه بهتر كه هم فروش باشه و هم آموزش ؛ ولي الان مي خوام بدونم گام بعدي بعد از ياد گيري همين پنل whm چيه
گام بعدی جذب مشتریه.
وقتی مشتری داشته باشی طبعا پشتیبانی میخواد و مجبوری بیشتر با سیستم کار کنی و مسلط میشی.
پیشنهاد می کنم اول به داستان و آشنایان خودت سرویس بدی.
سلام
بله همونطور که دوستان گفتن میتونید با جذب مشتری به کسب تجربه بپردازید
برای مثال میتونید هاست یک گیگ با مبلغ کمی بطور آزمایشی بدید و ببینید در مورد پشتیبانی و موارد مربوط به اون چه تجربه هایی لازمه که داشته باشید
در این صورت توصیه می کنم از ابتدا به مشتری ها بگید که یه مقداری قضیه آزمایشی هست که در آینده مشکلی پیش نیاد
همچنین اگر واقعا علاقه مند به ارائه سرویس هاستینگ هستید کار با whmcs و لایو زیلا یا سیستم های مشابهی که برای کار هاستینگ لازمه رو هم بصورت موازی یا مستقل شروع کنید
اینها مواردی بود که به ذهن بنده رسید امیدوارم مفید بوده باشه
ممنون
دوستان به نظر خوب نيست يه دامين داشته باشم و يك whcms نصب كنم تا كمي رسمي تر بشه..
و سوال مهم من بعد از whm دنبال چي باشم براي ياد گيري ؟
به نظر من فعلا دنبال آموزش باشید
آموزش رفع مشکلات احتمالی و بعد کار رو عملیاتی کنید تا تجربه کسب کنید
دوست عزیز اگر از نظر مالی مشکلی نداری بیشتر هاست رایگان ارءه بده برای یک مدت محدود تا مشتری بهت فشار بیاره و بری درست حسابی با اتوماسیون اشنا بشی
این نظر شخصی منه
دوست من بهتره با مدیریت محتوا ها هم آشنائی پیدا کنی و همین حالا که ریسلر گرفتی شروع به کسب تجربه کنی.
این کار زیر و بم های زیادی داره که در صورتی که تجربه نداشته باشی دچار مشکل خواهی شد .....
منظورتون از مديريت محتوا چيه ؟