پاسخ : سرور مجازی با هارد ssd
چه قدر می تونین ماهانه هزینه کنید دوست عزیز ؟؟
پیشنهاد میکنم از هاردهای "sas 15000rpm" استفاده کنید ... "SDD" هنوز زیاد قابل اعتماد نیست
با دیتافارم در خدمت هستیم...
البته بیش از 75 گیگ فضای SSD نداریم...
دیتافارم - خدمت جدید: اینبار میزبانی روی دیسک ssd
===============
درصورتی که مصرف بالاست، پیشنهاد بنده خرید سرور اختصاصی با هارد ssd است...(علت: کیفیت رم نیز بسان هارد بالاتر میرود.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
چه قدر می تونین ماهانه هزینه کنید دوست عزیز ؟؟
ماهانه 60-70 ت.م
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
پیشنهاد میکنم از هاردهای "sas 15000rpm" استفاده کنید ... "SDD" هنوز زیاد قابل اعتماد نیست
بنده خیلی در این مورد اطلاعات کافی ندارم آیا شما در این مورد مطمئنید ؟
مشکل بزرگ "ssd"ها بی تجربه بودن آنهاست . تکنولوژی بسیار جدیدی هست و هنوز مدت زمان استفادهٔ آن نسبت به سایر دیسکها ، آمار گیری و اثبات ثبات کیفیت "ssd" را غیر ممکن کرده .
قیمت بسیار گران نسبت به سایر دیسکها ،نداشتن آمار دقیق و قابل اطمینان برای کیفیت و استقامت و پایداری هاردهای "ssd" و همچنین به دلیل جدید بودن این فناوری ، تغییرات هر روزه در سیستم ساختاری آن توسط شرکتهای تولید کنند برای پایدار کردن این تکنولوژی ، استفاده از این دیسک را در حیطههای حساسی همچون میزبانی را برابر یک ریسک میکند .
در کل "ssd" یک تکنولوژی تمام شده نیست و در حال تکمیل هست . استفاده از این سخت افزار در سرور بر پایهٔ انتخاب شخصی هست .
نظر شخصی بنده : هنوز برای استفاده از این تکنولوژی در سرور زود است و باید منتظر تکمیل این فناوری شد.
برای خرید سرور اختصاصی فیزیکی با این شرایط فکر نمی کنم هزینه ای که مد نظر دارید کافی باشه . اگر مایل به افزایش بودجه ی ماهانه باشید میتونم بهتون آفر مناسب بدم .
نقل قول:
1- هارد ssd 80 gb
نقل قول:
2- ram 2gb
3- bw 400 gb
4- cpu 1 core 3gh
باسلام در خدمت ایم .
سرور مجازی زیر موجود است
Plan 5
Ram : 2048 MB
HHD : 50 GB SSD
CPU : 2400 MHZ
Uplink : 1 Gbps
bandwidth: 2 TB
IP : 2
Control Panel : بله
فضای پشتیبان بر روی سرور دیگر : 1 گیگ
95,000T ماهانه
ماه اول 10 هزار تومان تخفیف !!!
لینک سفارش : میزبان گستر پرداز - سبد خرید
برای ارسال سفارش و تغییر قیمت فاکتور به بخش فروش تیکت بزنید .
مسئول فروش :
علی میرزایی
09121532966