پاسخ : واگذاری سرور از آلمان
با درود
لطفا قیمت پیشنهادی به تومان ؟
قیمت هر ماه ثابت است؟
هزینه ایپی اضافه ؟
از دوستانی که استفاده کردن سوال کردم دیتاسنترش جالب نیست اما این سیستم که داره می فروشه این دیتاسنتر قدرتمند هستش اما مشل دیتاسنتر هست و این موضوع خیلی مطرح هستش
قیمت سایت 119 یورو برا لینوکس با پورت یک گیگ و 8 ای پی و قیمت ویندوز 139 یورو هستش با پورت 1 و 8 ای پی
بدرود
آریاسنتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_omid_
با درود
لطفا قیمت پیشنهادی به تومان ؟
قیمت هر ماه ثابت است؟
هزینه ایپی اضافه ؟
سلام!
قیمت خاصی مد نظر نداریم!
آیپی اضافه سابنت 26 برابر 15 یورو است که چیزی حدود کمتر از 1 دلار هر ایپی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
warez-host.ir
درود!از نظر پورت و استیبل بودن ما این دیتا سنتر را خیلی از هتزنر بهتر و سرتر میدانیم!
در مورد قالب هم طبق معمول داریم روی یک قالب خارجی کار میکنیم که به محض آماده شدن چنج خواهد شد!
البته قالب شما هم زیباست تبریک !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariyacenter
از دوستانی که استفاده کردن سوال کردم دیتاسنترش جالب نیست اما این سیستم که داره می فروشه این دیتاسنتر قدرتمند هستش اما مشل دیتاسنتر هست و این موضوع خیلی مطرح هستش
قیمت سایت 119 یورو برا لینوکس با پورت یک گیگ و 8 ای پی و قیمت ویندوز 139 یورو هستش با پورت 1 و 8 ای پی
بدرود
آریاسنتر
درود
میتوانم سوال کنم چه کسانی فرمودن که مناسب نیست و از چه نظر ؟
در مورد هزینه هم هنگام پرداخت vat به پرداخت اضافه شده و برابر 129 یورو برای لینوکس خواهد شد!
موفق باشید!
نقل قول:
درود!از نظر پورت و استیبل بودن ما این دیتا سنتر را خیلی از هتزنر بهتر و سرتر میدانیم!
در مورد قالب هم طبق معمول داریم روی یک قالب خارجی کار میکنیم که به محض آماده شدن چنج خواهد شد!
البته قالب شما هم زیباست تبریک !
سلام
از نظر قالب هیچ مشکلی ندارم و می تونید استفاده کنید , و از این موضوع اصلاً ناراحت نیستم (( مثل همیشه دیگران هم دارن استفاده میکنن ))
مهم متن هایی هست که در سایت قرار گرفته , که در صورتی که وقت داشتید ویرایش کنید
وقت هم نداشتید مهم نیست , ویرایش نکنید
در هر صورت موفق باشید
تا عید کلا قالب تغییر خواهد کرد!
سرور همچنان موجود است!
هزینه هم هرچی دوستان پیشنهاد میدهند!
با توجه به استفاده ای که کردم از این دیتاسنتر بنده تایید میکنم دیتاسنتر mlocنسبت به قیمت و پورت 1 گیگ که داره از هتزنر خیلی بهتر هستش و اپتایم نسبتا خوبی داره
بنده تایید میکنم و خودمم از این دیتاسنتر سرور دارم و به امید کلو یا پنل در این دیتاسنتر همکاری خوایم کرد
با تشکر
آریاسنتر;)
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:28 AM ----------
امکان اپگرید رو داره اما نتونستم سوال کنم امکان اپگرید فقط یک رم 8 گیگ یا مثلا از مرز 32 گیگ هم میشه رد کرد و اپگرید کرد البته پردازنده هم می تونید اپگرید کنید و کلا این دیتاسنتر اگر از سرور اختصاصییتون راضی نبودید سرور را پس میگیره و هززینه رو برمیگردونه می تونید کلو بگیرید و .... و با ایران هم مشکلی ندارند ( طبق تماس تلفنی با دیتاسنتر )
آریاسنتر
با تشکر از شما بابت توضیحاتتان!