پاسخ : سرور اختصاصی ایران
با سلام
از کشورای دیگه قبول نمیکنید
والا دوست عزیز برای گیم سرور ایران نیاز دارم نه متاسفانه
دوستان میدونید این شرکت ها رو ترافیک خیلی سود میکشند من زنگ زدم پارس آنلاین 1مگ نت رو مده 900 تومن برای سرور خیلی گرون هستش ! کسی از دوستان isp نداره
چون اگر آی اس پی باشه خیی بهتره چون هزینه ی 1مگ نت رو میدیمو هزینه نگهداری سرور و سرور رو هم خودمون میخریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sajjad_falah
دوستان میدونید این شرکت ها رو ترافیک خیلی سود میکشند من زنگ زدم پارس آنلاین 1مگ نت رو مده 900 تومن برای سرور خیلی گرون هستش ! کسی از دوستان isp نداره
چون اگر آی اس پی باشه خیی بهتره چون هزینه ی 1مگ نت رو میدیمو هزینه نگهداری سرور و سرور رو هم خودمون میخریم
دوست عزیز اپراتور حتما قیمت پهنای باند اختصاصی رو به شما گفته . به طور پیش فرض پورت 100 مگ دیتاسنتر های پورت های محوطه سرور های اجاره ای و کولوکیشن شیر شده است و نیازی نیست شما پهنای باند اختصاصی تهیه کنید . نرخ پهنای باند اختصاصی هم همین هست !
بهتره در دیتاسنتر های معتبر سرورتون رو نگهدارید به دلیل شبکه استاندارد و پینگ تایم مناسب تر .
تو isp ها هم پورت همین قیمت هست ! مگر این که بخواید پورت adsl ببندید روی سرور !
اگر خودتون کیس سرور دارید و در شهر بزرگی زندگی میکنید به مخابرات شهرستان مراجعه کنید و بگید که میخوام سرور بذارم تو mdf و هزینه هارو بهتون میگن .
البته هزینه ها به مراتب بیشتر خواهد شد . دیتاسنتر سروش رسانه در این زمینه خوب عمل کرده و دارای پورت مناسب و پینگ خیلی خوبی هست .
سلام.در خدمتیم
با مشخصاتی که گفتید ماهانه 450 تومان ارائه میدیم بهتون در صورتی که سیکل چند ماهه بگیرید تخفیف هم داده میشه.
تشکر از راهنماییاتون میشه سایتی معرفی کنید که خدمات سرور اختصاصی بده از سروش رسانه