پاسخ : درخواست سرور مجازی
از آلمان هتزنر میتونم تقدیم شما کنم و هزینه هارد با قیمت دیتاسنتر داده خواهد شد
در صورت لازم .. بفرمایید تا آفر بدم خدمتدتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
از آلمان هتزنر میتونم تقدیم شما کنم و هزینه هارد با قیمت دیتاسنتر داده خواهد شد
در صورت لازم .. بفرمایید تا آفر بدم خدمتدتون
اگه پورت یک هست آفر بدید چون با پورت 100 کار جالب نمی شه در حالی که بین چند نفر هم به اشتراک گزاشته می شه
رم 2 گیگ
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : انتخاب کاربر
90 گيگ هارد ســرور
پورت ارتبااطی 1 گیگ
سی پی یو دو هسته
ماهانه 75,000 تومان
هزینه 1tb هارد اضافه برای شما 25,000 حساب میشود
به هزیه هارد اضافه میتونم ماهانه 100,000 تقدیم شما کنم
بهتون من هاست دانلودمون رو پیشنهاد می کنم
ExpressVDS.com | سرور مجازی | هاست دانلود
سایت هایی که روی سرور های ما هستند و دارن استفاده می کنند از این هاست ها
...::: ExpressLeech :::...
http://rapidleech.hotget.org/
Masterbrowsing.com | Rapidleech v2 rev. 43
اگر هم ناراضی بودید هزینه رو تا 48 ساعت برگشت می زنیم، بعد از اون هم هزینه ی استفاده ای که کردید حساب میشه و باقی برگشت زده میشه اگر بعد از 48 ساعت برگشت پول می خواستید
دوستان چند تا نکته رو توجه داشته باشید:
1- اصلا از این فکر که سرویس ایشون رو به همراه سرویس های دیگه روی یک هارد قرار بدید بیاین بیرون! ایشون حد اقل به هارد SAS نیاز داره با 10000 rpm چون کارشون سنگینه!
احتمال سوختن هارد بسیار بسیار زیاده! پس کاربرای دیگتون رو بیچاره نکنید!
2- توجه داشته باشید ایشون پورت 100% اختصاصی نیاز دارن که حتی 1 ثانیه هم افت نکنه.... خود دیتا سنتر هزنر چنین گارانتی نمیده روی پورت هاش!!! شما میدین!؟
3- سی پی یو و رمی که در اختیار ایشون قرار میدید در تمامی ساعات شبانه روز بیش از 80% اش استفاده میشه! پس فکر اینکه ایشون رو روی یک سروری که اورسل کردید روش بیارید نباشید!
یک آفر هست:
نقل قول:
رم 2 گیگ
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل : انتخاب کاربر
90 گيگ هارد ســرور
پورت ارتبااطی 1 گیگ
سی پی یو دو هسته
ماهانه 75,000 تومان
هزینه 1tb هارد اضافه برای شما 25,000 حساب میشود
به هزیه هارد اضافه میتونم ماهانه 100,000 تقدیم شما کنم
واقعا با این هزینه امکان ارائه ی این سرویس هست! و هزینه معقول هست! اما اینکه هاست دانلود استفاده کنن و.... هم شما اذیت میشید هم ایشون و هم دیگر کاربرانتون!
پی نوشت: تمامی موارد طبق تجربه ی شخصی گفته شده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
1- اصلا از این فکر که سرویس ایشون رو به همراه سرویس های دیگه روی یک هارد قرار بدید بیاین بیرون! ایشون حد اقل به هارد SAS نیاز داره با 10000 rpm چون کارشون سنگینه!
2- توجه داشته باشید ایشون پورت 100% اختصاصی نیاز دارن که حتی 1 ثانیه هم افت نکنه.... خود دیتا سنتر هزنر چنین گارانتی نمیده روی پورت هاش!!! شما میدین!؟
3- سی پی یو و رمی که در اختیار ایشون قرار میدید در تمامی ساعات شبانه روز بیش از 80% اش استفاده میشه! پس فکر اینکه ایشون رو روی یک سروری که اورسل کردید روش بیارید نباشید!
یک آفر هست:
واقعا با این هزینه امکان ارائه ی این سرویس هست! و هزینه معقول هست! اما اینکه هاست دانلود استفاده کنن و.... هم شما اذیت میشید هم ایشون و هم دیگر کاربرانتون!
تجربه شخصی با ایشون؟
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
اما برای شما دوست عزیز.
میتونم یک هارد 2 ترابایت مستقل براتون کنار بزارم.
پورت سرور 1 گیگابیت اشتراکی است ولی اگه بخواین اذیت کنید و فشار بیش از حد به لاین سرور وارد کنید و باعث اختلال کار مشتری های دیگه بشین روی 100 مگابیت لیمیتتون میکنم و در این حال بازهم سرعتی معادل 7 الی 11 مگ دارید.
هارد 2 ترابایت
پهنای باند 2 ترابایت
رم 2 گیگ
cpu: دو هسته ای
قیمت این سرویس ماهیانه: 110 تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
یک آفر هست:
دوست عزیز نوشته های رو بخون بعد نظر بده من گفتم فایل ها دستی لیچ می شن دوباره روی آپلود سنتری مثل فایل سرو آپلود می شه روزی حداکثر بین 3 الی 5 ساعت , ما کار ریلیز فیلم هستیم نمی خوام لیچر عمومی بزنیم قصدم لیچر عمومی بود سرور اختصاصی می گرفتم
پورت هم 100 اختصاصی باشه کافی هست یعنی سرویس دهنده که یک اختصاصی داره حداقل 100 رو برای من تضمین کنه اگه به پهنای باند نگاه می کردید معلوم بود که پورت کاملا اختصاصی در کار نیست.
بالا هم گفتم هارد اگه اشتراکی باشه زمان بر می شه کار ما برای همین هارد می خوام اختصاصی باشه چون زمان مهم هست استفاده از رم و سی پی یو کم هست یک هسته و یک گیگ رم کافی هست.
موفق باشید
دوست عزیز ویندوز میخواین یا لینوکس؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
دوست عزیز نوشته های رو بخون بعد نظر بده من گفتم فایل ها دستی لیچ می شن دوباره روی آپلود سنتری مثل فایل سرو آپلود می شه روزی حداکثر بین 3 الی 5 ساعت , ما کار ریلیز فیلم هستیم نمی خوام لیچر عمومی بزنیم قصدم لیچر عمومی بود سرور اختصاصی می گرفتم
پورت هم 100 اختصاصی باشه کافی هست یعنی سرویس دهنده که یک اختصاصی داره حداقل 100 رو برای من تضمین کنه اگه به پهنای باند نگاه می کردید معلوم بود که پورت کاملا اختصاصی در کار نیست.
بالا هم گفتم هارد اگه اشتراکی باشه زمان بر می شه کار ما برای همین هارد می خوام اختصاصی باشه چون زمان مهم هست استفاده از رم و سی پی یو کم هست یک هسته و یک گیگ رم کافی هست.
موفق باشید
با این اوصافی که شما فرمودین.
با همون هارد 2 ترابایت
و پهنای باند 2 ترابایت
پورت 1 گیگابیت اشتراکی (نحوه استفاده رو هم در پست قبلی ذکر کردم)
رم 1 گیگ
سی پی یو 1 هسته 3.4 گیگاهرتز
میشه ماهیانه 87 تومن