سلام دوستان الان 3 روزه یاهو مسنجرم باز نمیشه با س-ا-ک-س-هم امتحان کردم اما باز نشد دوستان راه حل بگید و این مشکل از کجاست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان الان 3 روزه یاهو مسنجرم باز نمیشه با س-ا-ک-س-هم امتحان کردم اما باز نشد دوستان راه حل بگید و این مشکل از کجاست
سلام بعد از متصل شدن به س ا ک س ، نرم افزار رو باز کنید و قبل از ساین این کردن از بالا قسمت مسنجر قسمت Connection Preferences برید و Connect via a p r oxy رو بزنید ببنید حل می شه یا خیر
پس الان چاره چیه چیکار باید بکنیم منتظر 22 به بودیم اینم که گذشت چرا وا نکردنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی خبر نداره کی از این ....
عزیز من مهم بعد از 22 بهمن هست و تا و حد اقل باید تا 12 شب امشب منظر بشیم یا تا 12 شب فردا
خدا کنه امشب باز شه
از nimbuzz استفاده کنید خب
پس بیاید برای باز شدن یاهو مسنجر دست به دعا برداریم نزر ونیاز هم کنیم چون دیگه چاره ای نیست بابا بخدا یاهو مسنجر حداقل واسه ماها خیلی مهمه الان دو سه روزه بی تکلیفیم اما دوست عزیز واقعا راست میگید انتخابات پیش رو داریم خدا کنه نبندن ای خدا............................................ .................................................. ................................................:6 1:
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
تو نیبوزم عضو نبودیم الانم اون کد امنیتی که برا ثبت نام میخواد و باز نمیکنه
وارد یاهو میل بشید، از اونجا میشه آن شد.