سلام من میخام از یک سرور ibsng بک آپ بگیرم اما وقتی دستور pg_dump IBSng > IBSng.bak رو میزنم میزنه IBSng.bak: Permission denied لطفآ راهنمایی کنید عکس هم ضمیمه شد ممنون فایل پیوست 4699
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من میخام از یک سرور ibsng بک آپ بگیرم اما وقتی دستور pg_dump IBSng > IBSng.bak رو میزنم میزنه IBSng.bak: Permission denied لطفآ راهنمایی کنید عکس هم ضمیمه شد ممنون فایل پیوست 4699
سلام
ابتدا بصورت زیر بزنید :
cd /home
mkdir backup
chmod -R 777 /home/backup
سپس
su - postgres
pg_dump IBSng > /home/backup/IBSng.bak
دوست عزیز دسترسی شما کمه برای گرفتن بکاپ به مدیر وب سرور بگید بگیره براتون
با یوزر root وارد میشین؟
دوست من این مورد خیلی ساده است و اصل نیاز به دسترسی و یا مدیر سرور نیست و فقط باید به root متصل شوید !
و دستورات را وارد کنید!
دستورات رو وارد کنید انشالله بکاپ بده ، ولی بازم به همین جواب برمیگردید
حالا
با سلام آموزش در انجمن گذاشتم
http://www.webhostingtalk.ir/f121/25299/?highlight=
سلام باباته کمکه همه ممنون من خودم مدیره سرور هستم حامی کار هارو هم کردم اما باز perimision denied میده من خودم از چندین سرور IBSng دیگه بک اپ گرفتم فقط با این یکی مشکل دارم لطفآ راهه دیگهای هست؟
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
مشکل اینجاست من به مهزه اینکه دستور pg_dump IBSng > IBSng.bak میزنم ارور میده میزنه permision denied
طبیعی است . شما با کاربر postgres وارد شده ایید و قصد دارید در دایرکتوری جاری خود فایلی قرار دهید و روی آن دایرکتوری بنویسید ! در حالی که این کاربر مجور همچین کاری ندارد .نقل قول:
مشکل اینجاست من به مهزه اینکه دستور pg_dump IBSng > IBSng.bak میزنم ارور میده میزنه permision denied
کافیست فایل خود را در دایکتوری tmp/ کپی کنید . تمام کاربران دسترسی نوشتن روی این دایرکتوری را دارا هستند .
به این صورت انجام دهید :
pg_dump IBSng > /tmp/IBSng.bak
ویا پرمیشن مناسب به یک دایرکتوری دیگر دهید و در آنجا کپی کنید.
سلام عزیز این کارو هم انجام دادم بازم پریمیسون دانید میده عکس هم ضمیمه کردم . لطفآ یکی کمک کنه اگه هزینه هم داشته باشه حاظرم بدم ممنونفایل پیوست 4703