پاسخ : مشکل عدم دسترسی به سرور
از کدام دیتاسنتر هست این سرور ؟
مشکلی ندارند این ها و Remote Hand مجانی دارند فکر کنم. البته Fair Use
اطلاعات سرور رو برای ساپورتشون ارسال کنید و بگید دسترسی ندارید. چک میکنند و مشکل رو حل میکنند برای شما.
ممنون جناب خسروی,
بله ایمیل زدم اطلاعات رو گفتن حل می کنن مشکل رو
فقط یک نکته که شاید ربطی به این قضیه نداشته باشه (گفتم دیگه تاپیک نزنم)
کنترل پنلی برای Vmware هست ؟ منظورم کنترل پنلی هست که بشه به کاربر VPS ها داد و بتونن ریست و خاموش کنن (یا کارهای بیشتر) ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irphoenix666
ممنون جناب خسروی,
بله ایمیل زدم اطلاعات رو گفتن حل می کنن مشکل رو
فقط یک نکته که شاید ربطی به این قضیه نداشته باشه (گفتم دیگه تاپیک نزنم)
کنترل پنلی برای Vmware هست ؟ منظورم کنترل پنلی هست که بشه به کاربر VPS ها داد و بتونن ریست و خاموش کنن (یا کارهای بیشتر) ؟
میتونید vSphere web panel نصب کنید که باید یک ویندوز سرور ۲ گیگ رم داشته باشید -- سپس vCenter نصب کنید.
می تونید از ماژول آقا رحمان (وارز هاست) استفاده کنید که امکان ریست و روشن خاموش رو میده.
میتونید هم تا اسفند صبر کنید ما ماژول ESXi + WHMCS رو ریلیز کنیم که رایگان هست و شاید حتی اوپن سورس :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
camelian77
میتونید vSphere web panel نصب کنید که باید یک ویندوز سرور ۲ گیگ رم داشته باشید -- سپس vCenter نصب کنید.
می تونید از ماژول آقا رحمان (وارز هاست) استفاده کنید که امکان ریست و روشن خاموش رو میده.
میتونید هم تا اسفند صبر کنید ما ماژول ESXi + WHMCS رو ریلیز کنیم که رایگان هست و شاید حتی اوپن سورس :دی
خیلی ممنون,
آیا Document خاصی هست برای طراحی و برنامه نویسی همچین پلنی ؟ چون یکی از دوستام php کار می کنه احتمالا بتونه بنویسه