باز شدن نامناسب سایت در وردپرس
سلام
نمی دونم چرا سایت من اینجوری لود میشه تا وقتی کامل سایت رو نخونده هیچی نمیاره و صفحه سفید نشون میده بعد یهو همش رو با هم میاره.
تقریبا همه مواردی که می تونه توی این مشکل تاثیر گذار باشه رو هم درست کردم ولی بازم این مشکل رو دارم.
ممنون میشم از دوستان اگه راهنماییم کنند.
سایت: امپراطور | دانلود رایگان نرم افزار و بازی
شاید مربوط به تنظیمات مرورگرتون باشه که مثلا تنظیم شده تا سایت کامل لود نشده چیزی رو نمایش نده !
و یا پلاگینهایی که روی سایت نصب دارید. (مخصوصا پلاگین کش ! )
پاسخ : باز شدن نامناسب سایت در وردپرس
نه سایت های دیگه رو درست باز می کنه.
افزونه Cache روش قبلا نصب کرده بودم که برداشتمش ولی بعد از اون هم درست بود اخیرا اینجوری شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
empratoor
نه سایت های دیگه رو درست باز می کنه.
افزونه cache روش قبلا نصب کرده بودم که برداشتمش ولی بعد از اون هم درست بود اخیرا اینجوری شده.
از cdn استفاده میکنید روی سایت ؟
نه استفاده نمی کنم. چطور؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
empratoor
نه استفاده نمی کنم. چطور؟
بعضی از تصاویر سایت شما از روی سابدامنه cdn.yousite.com بارگزاری میشدند. گفتم حتما از سیدیان استفاده میکنید.:106:
و از طرفی CDN اطلاعات سایت رو به صورت gzip برای مرورگر ارسال میکنه ، که باعث لود سریعتر سایت میشه !
چون به صورت gzip ارسال میشه به مرورگر ، احتمالش هست تا مرورگر کامل فایل رو دریافت نکرده ، سایت رو نمایش نده ! :106:
نه اون رو برای لود بهتر (افزایش تعداد کانکشن ها) استفاده کردم که فقط روی بنر هست.
قابلیت gzip فعال هست روی سایت ولی جایی اشاره نشده بود که سرعت لود رو پایین میاره؟ :39:
حالا خود سایت رو بگیم اینجوری لود میشه ولی چرا صبر می کنه عکس ها هم که از روی سابدامین ها هست لود بشه بعد سایت رو میاره بالا! :-s
به هیچ چز دیگه ای ممکن نیست بستگی داشته باشه؟
درسته ، gzip سرعت بارگزاری رو بیشتر میکنه ولی گفتم چون اطلاعات به صورت gzip ارسال میشه ، ممکنه مرورگر .....
الان میانگین لود کامل سایت شما خیلی خوب هست.
برای رفع این مشکلی که گفتید چند تا راه حل پیشنهاد میدم ، شاید موثر واقع شد :
1. پلاگین های که استفاده میکنید رو تک تک غیر فعال کنید و سایت رو رفرش کنید ! ببینید مشکل رفع میشه یا نه !
2. اگه مشکل از پلاگینها نبود ، قالب سایت رو برای چند دقیقه عوض کنید و ببینید مشکل حل میشه یا نه !