persiancloud.ir رو میشناسین؟
سلام
میشه دوستان راهنمایی کنند که کسی تا حالا با این مجموعه کار کرده ؟
من چون زیاد تو وب میچرخم سایتشون به نظرم شبیه این آدرس اومد:
Cloud hosting features | VPS.NET Cloud Hosting, Geo Hosting, Cloud Servers and Content Delivery Network
یا این آدرس مثلا:
Cloud servers features | VPS.NET Cloud Hosting, Geo Hosting, Cloud Servers and Content Delivery Network
منظورم اینه که واقعا چنین گروهی وجود داره یا فقط سرویس رو میخرن؟
درباره ما سایتشون رو خواستم چک کنم ولی بالا نیومد!!!!!
میشه راهنمایی کنید.
ممنون
پاسخ : persiancloud.ir رو میشناسین؟
سلام
به جز 3 تا لوگو که همه جا گیر میاد شباهت دیگری ندیدم . پیج دومی هم اون اسلایدر برای پلن ها یه شیوه نمایش جذاب هست که خیلی سایت ها دارن استفاده میکنن !!!
بالا نیومدن "درباره ما" هم شاید این که هنوز وقت نکردن صفحه رو تکمیل کنن . محمدحسین فخرایی و رضا فدای حسینی از جمله کسانی هستند که در این سایت فعالیت میکنند .
موفق باشید
از راهنماییتون ممنون،
راستش چون من خودم به مستر دسترسی دارم گفتم اگه از vps.net تهیه میکنن ، دیگه تو چرخه ریسلر و ... نیوفتم.
میدونید سرویس هاشون از کجا تهیه میشه؟
اگر تو دنیا 2 نفر رو فقط بخوان تو کار درست بودن و شریف بودن تایید کنم جناب رضا فدی حسینی و ممد فخرایی هست. کارشون درسته.سرویسهاشون عالی هست.پشتیبانیشون در حد المپیک بی هیچ منتی کمکت میکنند. هنوز 2 ماهه به رضا 50 تومانی بدهکاری دارم بیچاره صداش در نیومده.گرچه به زودی باهاش تصویه حساب میکنم.
در انتخاب این تیم شک نکنید.. درضمن پرشین رجیستر معروف هم مال این تیم هست..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
osanloo.morteza
از راهنماییتون ممنون،
راستش چون من خودم به مستر دسترسی دارم گفتم اگه از vps.net تهیه میکنن ، دیگه تو چرخه ریسلر و ... نیوفتم.
میدونید سرویس هاشون از کجا تهیه میشه؟
تا اونجایی که اطلاع دارم بیشتر سرور هاشون در IceColo کشور انگلستان کولو شده . سرویس هاشون روی سرور های خودشون هست !
سرویسهاشون قبلا انگلیس کلود کرده بودند..انگار میخواستند تغییر دیتاسنتر بدند.. جدیدا اطلاعی ندارم.خودشون تو همین انجمن هم فعالیت میکنند.. بیان خودشون جواب میدند..
persiancloud.ir شک نکنید.
تا اینجا که 100% تایید میشن. در مورد آینده هم 99% تایید میشن...اون 1% هم برای موارد غیر قابل پیش بینی
از راهنماییتون ممنون،
ولی میدونید سرویس هاشون از کجا تهیه میشه؟
vps.net یا جای دیگه ؟ سوال فعلیم اینه .
بازم ممنون
با سلام خدمت شما
ضمن تشکر از دوستانی که نسبت به ما لطف داشتند و واقعا بنده شرمنده خودشون کردند :)
دوست عزیز باید عرض کنم که ما در حال حاضر سرویس ابری ارائه نمیدیم. (به دلیل مشکلاتی که با سیستم ابری داشتیم و در حال حاضر سرورهای مجازی شده با VMware ارائه میدیم)
البته این موارد در قسمت اخبار هم ذکر شده و همچنین طراحی سایت و مطالب هم طی چند روز آینده عوض خواهد شد.
ضمن اینکه هیچ ارتباطی با vps.net نداریم و همانطور که دوستان عرض کردند، سرورهای ما colo هستند و سیستم ابری هم اختصاصی بود.
اگر سوال دیگری بود، بنده در خدمتم.
موفق باشید :)
100% تایید میشند.
مدتهاست که دارن سرویسهای عالی میدن