پاسخ : مشکل صفحه سفید در وردپرس
بهترین راه ممکن یکی از دو موارد زیر می باشد
بررسی error_log ها
فعال کردن Display_error
با سلام . رحمان جان بهتره وردپرس ات رو دستی آپدیت کنی تا با فایل های موجود جایگزین بشن :)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infoharchi
با سلام . رحمان جان بهتره وردپرس ات رو دستی آپدیت کنی تا با فایل های موجود جایگزین بشن :)
موفق باشید
من هم همین مشکل رو داشتم و تمام کارهای ذکر شده رو انجام دادم ولی نشد .بلاخره فهمیدم که سایت در گوگل بلاک شده و یعنی در واقع سایت حک شده بود و تمام صفحات الوده به یک کرم اینترنتی شده بود که بعد از پاک سازی تمام صفحات و عوض کردن قالب درست شد . حا لا ممکنه که این مشکل مشترک باشه برای ورد پرس دار ها. ضمنا همونطور که میدونید ورد پرس بد جوری مورد حمله حکر ها قرار گرفته این روز ها !
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
من فراموش کردم بگم یه سایت دیگه هم دارم که به این درد دچار شده و لی هنوز درگیرش هستم که درست نشده .
http://www.othercinema.ir
نقل قول:
سلام
مسیر آپدیت دستی را اعلام میکنید ؟؟ (( بعد از جایگزینی فایلها ))
موفق باشید
وردپرس به یک چیزایی بصورت احمقانه حساسه! مثلا کافیه خط آخر فایل wp-config.php یک کاراکتر یا یک خط خالی اضافی داشته باشه تا همچین مشکلی پیش بیاد. البته فایل های دیگر هم از این نظر چک کنید
شما cpanel داشتید یا directadmin؟یکی از دوستان من چند بار روی دایرکت ادمین همین مشکل براش پیش اومد.وقتی رفت روی cpanel درست شد!
بک آپ اگه دارید ریستورش کنید.یه دیتا بیس جدید بسازین ببینید با تغییر دیتابیس مشکل حل میشه یا نه
الان متوجه شدم که من همین چند لحظه پیش از شما سرور گرفتم.واقعا" پشتیبانی خوب بود.امیدوارم مشکل شما هم زودتر حل بشه
سلام
قبلاً چنین آموزشی دیدم ولی یک موردی :
نقل قول:
مرحله دوم:
حتما قبل از شروع پروسه ارتقای وردرس، کلیه پلاگین های فعال را غیر فعال نمایید و قالب سایت خود را به حالت پیش فرض وردپرس تغییر دهید
برای غیرفعال کردن پلاگین ها به قسمت Plugins وردپرس رفته و همه پلاگین ها را غیرفعال(Deactivate) نمایید.
برای تغییر قالب (پوسته یا همان Template) سایت خود به قسمت Themes رفته و پوسته پیش فرض را که پوسته ی Kubrick است فعال کنید.
زمانی که به ادمین وردپرس لوگین نمی شود از طریق می توان پلاگین ها را غیرفعال کرد ؟؟
نقل قول:
الان متوجه شدم که من همین چند لحظه پیش از شما سرور گرفتم.واقعا" پشتیبانی خوب بود.امیدوارم مشکل شما هم زودتر حل بشه
سلام
تشکر , انشالله همیشه راضی باشید
موفق باشید
سلام رحمان جان
بهتره که وقتت رو بیهوده هدر ندی برای حل این مشکل !
یک راه خیلی ساده تر و استاندارد هست
شما از توی ادمین , با استفاده از گزینه " برون ریزی " میتونی از تمامی ارسالها + فایل های بارگزاری شده + برگه ها + دسته ها و . . . خروجی بگیری .
بعد یه wp از نو نصب کن و از همونجا که برون ریزی رو زدی , اینبار " درون ریزی " رو بزن و اون فایل دانلود شده رو انتخاب کن و بزار آبلود بشه
نتیجه :
حالا دیگه تمام اطلاعات شما حفظ شده و وردبرس تون هم از نو نصب شده .
موفق باشی داداش :)