سوال درباره ی سرور آپدیت نود 32
سلام دوستان
من یک سرور آپدیت بدون یوزرنیم و پسورد راه اندازی کردم اما خودم به صورت هفتگی فابل ها رو روی اون قرار می دم .
اما الان می بینم سایت هایی هستند که ساعتی آپدیت می شن می خواستم بدونم اونا چجوری این کار رو انجام می دن . یعنی هر ساعت خودشون دستی فایل ها رو عوض می کنن ؟
ممنون
پاسخ : سوال درباره ی سرور آپدیت نود 32
بله دستی فابلها تعویض میشه
البته فکر کنم یک راه دیگه اینکه رو سرور یک نود 32 اورجینال نصب کنی و آدرس قسمت بک آپ آپدیتت رو بدی از اونجا دانلود کنند
خودم هم همین فکر رو کردم اما وقتی نود 32 نصب می کنم دسترسیم به ریموت قطع می شه .
نرم افزار زیر رو دانلود کنید و تنظیم کنید که هر نیم ساعت یا یک ساعت آپدیت بگیره ...
Download NOD32 Update Viewer
ممنون دوست عزیز ، عالیه
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
آپدیت هارو می گیره اما قسمتی که گفتید هر نیم ساعت یکبار آپدیت کنه رو پیدا نکردم ولی باز هم خیلی بدرد بخور هست .
ممنون
سلام دوست عزیز،شما چطور این سرور رو درست کردین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parvaz_7
سلام دوست عزیز،شما چطور این سرور رو درست کردین؟
فراز پلاس | آپدیت محصولات ESET
میتونید برای راه اندازی سرور با ما تماس بگیرید
من خودم آموزش کامل رو پیدا گردم،اگر دوستان می خوان بدونن :
آموزش جامع راه اندازی سرور آپدیت محصولات eset - PersianAdmins
کار تجاری هم جای خودشو داره،تو انجمنه آمورشی که نمی شه عزیز:)
شما خودت سوالتو می پرسیو یاد می گیری،بعدش که می خوای یاد بدی ... در خدمتی!!!....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parvaz_7
این هم راهی هست اما شما باید بلوکه شدن سرور ها توسط eset رو هم در نظر بگیرید و این که لایسنس این کنسول کمیاب هست از همون nod32 updateviewer استفاده کنید بهتره با IIS هم آپدیت هارو در اختیار کاربر بزارید .
این هم آموزش :دی
بهتر شد:)
اکاتینگش چطور هست؟