پاسخ : Api برای پلسک هست؟؟
یعنی میشه با استفاده از این، با پی اچ پی، برای وب سایت مون یک مدیریتی بسازیم که بتونیم تو خود مدیریت ایمیل ها رو مدیریت کنیم یا دامین اضافه کنیم، یا پهنای باند رو ببینیم و ... ؟
بله
از طریقه api تمامی این کارها شدنیست
کسی رو میشناسین که بتونه کامل بهم یاد بده؟ هزینه اش رو هم میتونیم به توافق برسیم
"api"ها استاندارد برنامه نویسی هست . به هر زبانی که میخواید باید متخصّص اون زبان بنویسه . به عنوانه مثل اگه میخواید برنامه با "php" نوشته بشه باید با یک "php" کار صحبت بکنید . میتونید در همین فروم قسمت برنامه نویسی درخواست بدید .
بنده خودم پی اچ پی کار هستم و از کد های api دایرکت و سی پنل تونستم استفاده کنم، ولی api پلسک و کد هاش و کلاسش رو اصلا نمیتونم پیدا کنم، میشه لطفا راهنمائیم کنید؟
من "PHP" کار نیستم و شخصاً هم با "API" پلسک کار نکردم . الان که نگاه انداختم شما برای ارتباط با سرور باید از طریقه مدلهای آمادهٔ "XML" استفاده بکنید و درخواست رو از طریق "cURL" به سرور بفرستید و در مقابل یک جواب به صورت "XML" بگیرید .
Parallels Panel 10:: API RPC 1.6.3.1 Reference
مدلهای آماده برای قالب "XML"ها در این لینک هست . انتخاب بکنید هر موضوعرو و بد روی عملیاتی که میخواید انجام بدید کلیک کنید و سپس زیرش request code sample" که به شما قالب آمادهٔ مثلا "ADD ftp" رو نشون میده .
برای نحو استفادهٔ این قالبهای آماده در "PHP" از لینک زیر به نمونهٔ مثال توجه بکنید .
Parallels Plesk Panel 10:: API RPC Protocol Developer Guide Revision 1.0
امیدوارم مفید واقع بشه.
دقیقا دنبال همین میگشتم، خیلی از شما سپاسگذارم