سلام
بچه ها یه سوال داشتم اینکه چندوقتیه بهم ایمیلایی میاد که با متن انگلیسی ترجمش اینه که شما برنده فلان مبلغ شدید اطلاعات میخواد مبلغش به دلاره به پول ما خیلی میشه کسی میونه اینا چیا" راستن و
در ضمن ارم شرکت شماره تماس با شرکت و اینا هستن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بچه ها یه سوال داشتم اینکه چندوقتیه بهم ایمیلایی میاد که با متن انگلیسی ترجمش اینه که شما برنده فلان مبلغ شدید اطلاعات میخواد مبلغش به دلاره به پول ما خیلی میشه کسی میونه اینا چیا" راستن و
در ضمن ارم شرکت شماره تماس با شرکت و اینا هستن
مرررررررررررررررررررسی
اقا اینا همش کلاه برداری هست واسه من یک دفعه اس ام اس اومدم خیلی هم دنبالش رفتم اخر دست فهمیدم کلاه برداری هست
البته یه سری ایمیلهای ویروس که میاد و بعد از طرف من برای تمام contactها رفته چی؟
اونها رو چطور میتونیم از شرشون خلاص شیم؟
این خوبه چند روز پیش برای من یک ایمیل اومده از طرف یاهو که رمز و غیره را برامون بفرستید اصلا شک نکردم
بعد از یکمی گیر دادن به ایمیل دیدم از سرویس میل فا ساخته شده مراقب باشید همه هکر شدند:دی
عرض کنم این یه ویروسیه که با یاهو مسنجر راه میوفته و هیچ انتی ویروسی اونو نمیشناسه کار این اقا ویروسه دوتاست یکی تاکثیر ویروس به این صورت که به اد لیستای شما خودکارصدا (پی ام)میزنه لینک میده واسه دالود بازی ***ی که طرف اونو دانلود میکنه و در واقه اون بازی نیست همون ویروسه وکاردیگه این اقا ویروسه باز کردن یک لینک هر دو سه دقیقه یه باره در درضمن اون پی ام رو هم هر دقیقه یک بار میفرسته ادد لیستات دیونه میشن
سلام
کلاه برداری هستش