.............
نمایش نسخه قابل چاپ
.............
بسته به دیتاسنتر شما داره که چه قیمت هایی ارائه بده
کلا غیر از سخت افزار و دانش فنی چیزی نیاز نیست.
دانش فنی که داشته باشید می دونید چه نرم افزارهایی باید نصب و کانفیگ بشه
هزینه که به قیمت دلار در روز و هزینه سخت افزار شما داره ، چیز ثابتی نیست
سلام
شما برای اینکه سرور خریداری کنید نیازی به اجاره اطاق نیست در دیتا سنتر.فقط کافیست یک u از یک رک را اجاره کنید.
که معمولا دیتا سنتر همراه یک یونیت به شما برق و پهنای باند و اینترنت را در اختیار شما قرار میدهد که با یک قیمت پیش فرض شروع میشود .
خرید سرور هم نسبت به کاری که ازش میخواین خیلی مهم و مهمتر نحوه کانفیگ است که دوستان اشاره کردند
در نهایت کلو کردن بیشتر به درد سرور های قوی میخورد که اجاره انها به صرفه نیست ولی برای سرور های معمولی پیشنهاد نمیشود چون عملا هزینه نگهداری آن بیشتر از اجاره است.
موفق و پیروز
ببین دوست من شما نیاز به یک اینترنت پر سرعت ۲۴ ساعته داری
چیزی که الان مرسوم هست این هست که شرکت ها سرور میخرند و داخل یکی از دیتاسنتر های داخل کشور مثل سروش رسانه و تبیان و افرانت میزاند
که هزینه ی نگهداری هر دیتاستار فرق داره از ماهی ۲۰۰-۳۰۰ داره تا بری بالا
به نظرم اصلا به صرفه نیست توی اتاقت بخواهی یک سرور راه بندازی جون اینترنتش را نمیتونی تامین کنی و برقش میره و از همه مهم تر کیفیت هاستی که میدی میاد پایین
اگه بخواین این کار رو بکنید هزینه سرور و هزینه اینترنت رو دارین
ولی فکر نکنم اینقدر پهنای باند داشته باشید
البته کار خوبیه چون دیگه وابسته به هیچ کسی وابسته نیستی و از لحاظ امنیتی هم می تونی هر کاری خواستی برای بالا رفتن امنیت انجام بدی
فوقش هکر ها حمله کردن دوشاخه رو از پریز می کنی می ندازی کنار !!!!!!!!!!!!!1
منم همیشه دوست داشتم همینطوری برای خودم یه سرور داشته باشم ولی چه کنم که اینترنت توی دهات ما 5 دقیقه یکبار قطع و وصل میشه
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
به یه تو آسمونا دنبالتون میگشتیم
اینجا پیداتون کردیم سرکار
من یه کار خیلی خیلی مهم باهاتون دارم
همش یادم میره آخر هفته ها زنگ بزنم
حالا بی زحمت یه آی دی چیزی بدین تا در خدمت تون باشیم
شاید سوال بیموردی باشه ولی
مثلا برای خرید سرور باید بری بازار بگی سرور میخوام؟:دی
یا باید یه چیز دیگه بگی؟
شما فکر هیچ هزینه ای نباشین چون نمیخوام بخرم فقط برای بالا رفتم اطلاعات خودم میپرسم
برای اینترنتر هرچی بیشتر بهتر
الان دیتاستر ها از ۱۲۸ کیلوبایت میدن تا ۱۰۰ مگ
چون همه ی کار که تامین اینترنت و برقش نیست
کارهای دیگه ای هم باید بکنی که تخصصی هست
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
خرید سرورش که کاری نداری من خودم همین ۳ ماه پیش ۴ تا سرور توخود ایران خریدم
خیلی راحت میشه خرید ولی کارهای بعدیش سخت هست
خوب بله
لیست فروشنده های سرور را میتونی در بیاری و بهشون زنگ بزنی و ازشون لیست قیمت بگیری
من دقیقااینکار را کردم ولی الان لیست فروشنده ها دستم نیست که بهت بدم