باسلام حدودا 80 - 90 اکانت هاست با حجم های 200 mb تا 10gb موجود هست که می خواهیم به شرکت هاستینگ دیگری منتقل کنیم . و 6-7 تا سرور مجازی نیز هست . اگر از دوستان کسی تمایل داشتند اعلام نمایند و فقط از ارسال پیام خصوصی استفاده نمایند . باسپاس .
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام حدودا 80 - 90 اکانت هاست با حجم های 200 mb تا 10gb موجود هست که می خواهیم به شرکت هاستینگ دیگری منتقل کنیم . و 6-7 تا سرور مجازی نیز هست . اگر از دوستان کسی تمایل داشتند اعلام نمایند و فقط از ارسال پیام خصوصی استفاده نمایند . باسپاس .
پیشنهاد میکنم این اطلاعات رو هم اعلام کنید:
1- هاست ها به صورت سالیانه فروخته شده یا ماهیانه؟ کی موعد شارژ اونها آغاز میشه؟
2- مصرفشون چقدر هست؟
3- سرور های مجازیتون روی سرور خودتون هستن؟ چه سیستم عامل هایی با چه مشخصاتی؟
1- تفزیبا 10-15 تایی ماهانه و بقیه سالانه که تقریبا نیمی از آنها از شش ماه گذشته است .
2- مصرف آن ها از 250 مگ شروع شده و تا 10 گیگ می رسند (حجم) اما مصرف رم و CPU بالایی ندارند .
3 - بله روی سرور خودمون هست ، سیستم عامل ویندوز و لینوکس (Cent OS) تقریبا رم 256 مگ تا 1 گیگ دارند .
سرور اختصاصی رو نیز اگر خواستید می تونیم بدهیم ، حدودا 10 روزی تا تمدید مهلت باقی هست .
اکانت ها رو فقط میخواید انتقال بدید؟
هزینه ش؟
جزئیات مربوط به سرور اختصاصی را ارسال میکند و همچنین تاریخ سر رسید و همچنین هزینه تمدید!؟
شرایط سرورهای مجازی رو بگین
منم براتون پیام خصوصی دادم از لحاظ پولی هم مشکلی نیست فقط پاسخ رو هر چه سریعتر ارسال کنید ممنونم
کاسبی جدید! طرف هاستینگ راه میندازه. قیمت مفت میده! 70 -80 تا مشتری جور می کنه! ازشون پول یکسال رو میگیره! بعد 2-3 ماه کل مشتری هاش رو هم میفروشه! و جمع میکنه میره.... احتمالا از اول شروع می کنه! هم پول یک ساله گرفته و سرویس یکساله نداده! هم از طرف دیگر می خواد مشتری هاش رو بفروشه!