راهنمایی در مورد غیر فعال شدن ای دی یاهو
یک ای دی یاهو قدیمی دارم چند ماه پیش یکدفه پرید بیرون دقیقا زمانی کی چیز پی ان ها کل کشور قطع شد این اتفاق افتاد ظاهرا غیر فعال شده از سایت یاهو I can't access my account میزنم واسه بازیابی وقتی ای دی وارد میکنم next میزنم پیغام زیر رو مینویسه:).......***هر کس بتونه بهم کمک کنه در بازیابی ای دی مژدگانی خوبی بهش میدم***
Sorry, your password can't be reset online
For security reasons, we require you to contact Customer Care
If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.
Contact Customer Care
پاسخ : راهنمایی در مورد غیر فعال شدن ای دی یاهو
تاپیک رو در بخش متفرقه میزدین
به اون لینکی که دادن برو و از اونجا پیگیری کن... فقط خود یاهو میتونه کمک کنه ایدی رو پس بگیری.
Deactive کردن آیدی یاهوتون رو و میشه گفت که به احتمال 99% دیگه نمیشه Reactive کرد .
شنیدم بعد از یک مدت ای دی حذف میشه و میتونم دوباره اونو جدید بسازم درسته ؟
اگر اینجوره بعد از چند مدت میتونم دوباره با همون اسم بسازم:(
اگر از ای دی 6 ماه استفاده نکنین پاک میکنه
بعد 6 ماه میتونین دوباره بسازید ;)
یعنی هر ای دی که فعال باشه یا نباشه 6 ماه استفاده نشه پاک میشه ؟
این روش را حتما تست کنید> اگر از نام پروفایل های آیدی در سایت یاهوو برای ریست پس استفاده کرده اید . اینبار آدرس اصلی ایمیل را وارد کنید !
id دی اکتیو شده تا چند ماه پیش با فرستادن یه ایمل به یاهو 24 ساعته باز میشد خودم چندین بار باز کردم ولی 2 ماهی میشه دیگه از طریق ایمیل ری اکتیو نمیکنن تنها راهش تماس تلفنی هست اونم از خارج از ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
id دی اکتیو شده تا چند ماه پیش با فرستادن یه ایمل به یاهو 24 ساعته باز میشد خودم چندین بار باز کردم ولی 2 ماهی میشه دیگه از طریق ایمیل ری اکتیو نمیکنن تنها راهش تماس تلفنی هست اونم از خارج از ایران
مورد دی اکتیو شدن را بنده قبلا مشاهده کرده بودم. سوالی که همیشه داشتم این هست که دلیل غیر فعال شدن یک آیدی چست؟ فکر میکنم ربطی به مدت زمان استفاده و .... ندارد