سلام
لطفاً دوستانی که در این مورد اطلاع دارند, من رو راهنمایی کنه
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفاً دوستانی که در این مورد اطلاع دارند, من رو راهنمایی کنه
ممنون
زنگ بزنید شرکت به پرداخت ملت:
02127312049
آقای نوری
بگین درگاه میخواین راهنماییتون میکنه.
مرحله کامل اینکه اول به سایت به پرداخت میری فرم پر میکنی (این مرحله واجب نیست اگر فرمها رو داشته باشی)
بعد خانم بنی جمالی برات یک امیل میفرسته فرمهاش پر میکنی امضا میکنی و براشون میفرستی
دو روز بعد زنگ بزن اطلاعات اکانتت رو بگیر
طبق قانونش بعد آزمایشات یک قرارداد برات میفرستند که امضا کنی من الان دو ماه دارم کار میکنم خبری از قرارداد نیست البته درگاه در حال کار می باشد.
این پاسخ از طرف یکی از پرسنل شرکت به پرداخت هست که به صورت نقل قول براتون می نویسم :
خوب در جواب همه دوستان باید بدونید که بانک ملت اولین بانکی هستش که به هر کسی که درگاه بخواد و فروش محصولاتش طبق شئونات باشه، درگاه رو میده.یعنی احتیاجی به جواز کسب و محل مغازه یا دفتر نیست.
اون دسته از دوستان با این سوال متوجه میشند که چرا توی سایتتون نوشتید کپی سند اجاره محل یا ....؟!!
باید بگم که بانک یا شرکت به پرداخت باید از محل فعالیت شما( حالا چه خونه؛ چه مغازه، چه دفتر کار و یا ....) آدرس دقیق و مکتوبی داشته باشه که با کپی سند یا جواز برای بانک ثابت میشه که آدرسی که میدید غیر واقعی نیست.همین.پس این کپی واسه این هستش که ما یه آدرس مکتوب از شما داشته باشیم.
پس الان با کپی سند خونه یا مغازه میشه درگاه گرفت؟؟
تو سایت به پرداخت زده کپی جواز کسب یا فعالیت این چیه؟
نوشتم دیگه :
خوب در جواب همه دوستان باید بدونید که بانک ملت اولین بانکی هستش که به هر کسی که درگاه بخواد و فروش محصولاتش طبق شئونات باشه، درگاه رو میده.یعنی احتیاجی به جواز کسب و محل مغازه یا دفتر نیست.
شما اگر درگاه می خواهید اقدام کنید ، فعلا ازتون جواز کسب نمی خواهند.
موفق باشید
لینک فرم و... کجاست ؟