باز کردن همه سایت ها روی اینترانت
سلام دوستان
یه سوال هست چند وقته بد جور مخمو مشغول کرده اونم اینه :>
من یا سایت .ir دارم که هاستش هم از افرانته و روی اینترانت باز میشه میخام بدونم این امکان وجود داره که ما یه سایت راه بندازیم مثل سایت خودم روی هاست ایران و دامنه آی آر
که هر سایتی رو توی خودش باز کنه تقریبا مثل این سایت هایی پ - روک-سی که میان سایت هارو توی خودشون باز میکنن ( این با اون فرق داره اما به چیز تو همین مایه ها ) مثلا کل اون سایت رو توی خودش به ما نشون بده
ممون میشم جواب بدید
پاسخ : باز کردن همه سایت ها روی اینترانت
با دروود
اگر به درستی مراد شما را دریافته باشم،شما می توانید با درست کردن یک Iframe در پوسته اصلی وب سایت خود،و دادن پیوند(لینک)به سایت های دیگری که می خواهید باز شوند،این کار را تا حدودی انجام دهید
ممنون مهندس جان روششو هم میتونید یاد بدید ؟ :$
با دروود بر شما
می توانید از نمونه زیر بهره گیرید:
کد PHP:
<iframe name="afranet"....
<a href="site address here" target="anyname">Link Text</a>
وقتی اینترنت رو قطع میکنن علاوه بر اینکه نمیخوان دیتایی ارسال بشه همینطور علاقه ندارند که دیتایی هم وارد بشه. در کل احتمال زیاد جواب نمیده
ممنونم بابت آموزش
مدتی بود دنبالش بودم
کسی راه دیگه ای نداره ؟ مثل این لیچر ها عمل کنه اول سایتو بیاره رو سرور خودش بعد به ما نشون بده
با دروود
این کار را شدنی نمی دانم!شاید دانش من بیش از این کشش ندارد،اما می دانم میتوانید چنین کاری را با php و یا Java script پیاده سازی نمایید
میتونید از ph***** استفاده کنید. البته راه اندازی ****** روی سرورهای داخلی غیر قانونی ئه !
با استفاده از curl در php به راحتی این کار امکان پذیر هست