1 فایل پیوست
ExpressVDS - فروش سرورهای مجازی با کیفیت بالا و قیمت مناسب از امریکا - 128MB Ram فقط 5400 تومان ماهانه !
سلام خدمت همه کاربران عزیز
به مناسب کریسمس 20% تخفیف برای ماه اول برای تمام سرویس ها در نظر گرفتیم که برای بهره گیری ازش از کد تخفیف زیر می تونین استفاده کنین
20 درصد تخفیف برای ماه اول به مناسبت کریسمس - کد تخفیف : Xmas2012
قیمت ها بدون تخفیف میباشند.
1. بازگشت پول تا 24 ساعت (با ذکر علت).
2. مجازی ساز سرورها Esxi میباشد.
3. موقعیت سرور در آمریکا میباشد.
4. سرور ها وارز نیستند.
8. سرورهای فوق را میتوان برای اکانتینگ استفاده نمود.
9. سیستم عامل بدلخواه و بصورت رایگان نصب خواهد شد - windows/linux
10. پورت کاربران به 100MB محدود شده است که به سرعت باقی کاربران روی سرور اسیبی نرسد.
11. هزینه ی license cpanel ماهانه 25.000 تومان می باشد.
12. هزینه ی support حرفه ای در صورت خرید cpanel ماهانه 50.000 تومان می باشد.
13. آی پی آدرس اضافه ماهانه 3000 تومان
امکانات رایگان :
* نصب، راه اندازی IIS بر روی سرور های ویندوز = رایگان
* نصب، راه اندازی FTP بر روی سرور های ویندوز = رایگان
* نصب، راه اندازی CPanel بر روی سرور های لینوکس = رایگان
* نصب، راه اندازی DirectAdmin بر روی سرور های لینوکس = رایگان
* نصب، راه اندازی Kloxo بر روی سرور های لینوکس = رایگان
* نصب، راه اندازی Webmin بر روی سرور های لینوکس = رایگان
سایر امکانات در آپشن های خرید موجود است
پاسخ : ExpressVDS - فروش سرورهای مجازی با کیفیت بالا و قیمت مناسب از امریکا - 128MB Ram فقط 5400 تومان ماهانه !
با سلام
ایشون پشتیبانی بسیار خوبی دارند
حدود 10 روز هست ازشون سرویس دارم واقعا برخورد خوب و پشتیبانی سریعی ازشون دیدم
ازشون تشکر می کنم
پاسخ : ExpressVDS - فروش سرورهای مجازی با کیفیت بالا و قیمت مناسب از امریکا - 128MB Ram فقط 5400 تومان ماهانه !
با سلام
اگر امکانش هست آی پی نمونه و نام دیتاسنتر را هم اعلام کنید
در ضمن پورت هر کاربر 100 مگ اختصاصی هست یا اونم مشترک می شه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alef1
با سلام
ایشون پشتیبانی بسیار خوبی دارند
حدود 10 روز هست ازشون سرویس دارم واقعا برخورد خوب و پشتیبانی سریعی ازشون دیدم
ازشون تشکر می کنم
وظیفمونه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Optimus
با سلام
اگر امکانش هست آی پی نمونه و نام دیتاسنتر را هم اعلام کنید
در ضمن پورت هر کاربر 100 مگ اختصاصی هست یا اونم مشترک می شه؟
توی پست اول قرار می دهیم تا چند دقیقه دیگه تا چند دقیقه دیگه.
Server Colocation Data Center | Jacksonville Florida
پورت حالت اشتراکی خواهد بود باز هم، ولی تا به حال پیش نیومده کسی با سرعت سرور مشکلی داشته باشه
شماره تماس برای پشتیبانی در صورت بروز مشکل ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
al_bozorgi
شماره تماس برای پشتیبانی در صورت بروز مشکل ؟؟
توی وبسایتمون شماره تلفن مدیر بخش پشتیبانی هستش
سرور هلند جا نداره دوستان، لطفا در این مورد تیکت نزنید
دوستان توی پ خ سوال می کنن در مورد انجام دادن کانفیگ ها، فقط کانفیگ هایی که قابل انتخاب هستند موقع خرید براتون انجام می شود، برای باقی موارد اگر امکانش باشه بهتون لینک آموزش کامل رو ارسال می کنیم :67: و اگر هم نداشته باشیم سعی می کنیم در سریع ترین زمان ممکنه براتون یا پیدا کنیم یا ایجاد (دقت کنین این مورد وظیفه ما نیست، پس فقط در صورتی که وقت داشته باشند یکی از همکاران این کار انجام خواهد شد)
سلام من سرویس میکروتیک از یکی از همکارانتون دارم اما راضی نیستم می خوام عوضش کنم
چند سوال در واقع نکته قبل از خرید
سرویسی می خوام که
1- اتک و دان تایم نداشته باشه سرور بدوش هم نباشیم که هر روز اساس کشی داشته باشیم و تغییر ای پی
2- کشور چندان مهم نیست سرعت و پایداری خیلی مهمه که هر روز ای پی عوض نکنم
3- ثبات قیمت حداقل برای 6 ماه!
4- ترنسفر و کانفیگ زحمتش با سرویس دهنده جدید چون وقت و حوصله ندارم البته با این میکروتیک هم زیاد کار نکردم