پاسخ : فایرفاکس 9 منتشر شد
بخلره به عقده ای خودش پایان داد ! فکرشو کنید تو یه سال از نخسه 4 پرید به 9 !@!! عجیب نیست ؟
انگار یه جور رقابت تو شماره نخسه ها با اسکپلورر به وجود اورد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
okey
بخلره به عقده ای خودش پایان داد ! فکرشو کنید تو یه سال از نخسه 4 پرید به 9 !@!! عجیب نیست ؟
انگار یه جور رقابت تو شماره نخسه ها با اسکپلورر به وجود اورد !
دوست عزیز این رو که تو نسخه قبل توضیح داده بودم.این یه تز جدید برای تبلیغات و بازاریابی هست برای موزیلا...چون تو فکر مردم یه جور دیگه بوده مدیرای این رکتی فکر کردن و براش مثال زده بودن
میگفتند فرض کنید طرف میره یه فروشگاه نرم افزار میگه من مرورگر میخوام...طرف میگه اینترنت اکسپلورر 9 میخوای یا فایرفوکس 4 طرف اگه هیچی ندونه اولین چیزی که به فکرش میرسید اینترنت اکسپلورر 9 بود.این فقط یه نام گذاری تجاری هست و خیلی زود مطمئن باشید نسخه 10 رو ارائه میکنه
گند زد فایر فاکس قبلا ( نسخه 3.4 ) فقط فایر فاکس استفاده میکردم و بعد از اون خیلی افتضاح شد مدام هنگ میکنه فیلمهای آنلاین پخش نمیکنه دیگه رفتیم طرف گوگل کروم:57:
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
دوست عزیز این رو که تو نسخه قبل توضیح داده بودم.این یه تز جدید برای تبلیغات و بازاریابی هست برای موزیلا...چون تو فکر مردم یه جور دیگه بوده مدیرای این رکتی فکر کردن و براش مثال زده بودن
میگفتند فرض کنید طرف میره یه فروشگاه نرم افزار میگه من مرورگر میخوام...طرف میگه اینترنت اکسپلورر 9 میخوای یا فایرفوکس 4 طرف اگه هیچی ندونه اولین چیزی که به فکرش میرسید اینترنت اکسپلورر 9 بود.این فقط یه نام گذاری تجاری هست و خیلی زود مطمئن باشید نسخه 10 رو ارائه میکنه
وقتی توانایی شو نداشت که دو هفته ای یه بار یه ورژن جدید بده و خیلی از طرفداراشو از دست بده نباید این کارو میکرد
اونلي گوگل كروم.. هر چي گوگل پشتش باشه ما هم هستيم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
آخه دوست عزیز مگه همه جا مثل ایرانه که طرف بپره فروشگاه بگه چون اون بیشتره من اون بیشتره رو می خوام ! :دی
همون فایرفاکس 3 خیلی سرعتش بهتر بود . الان به قول دوستمون فیلم های آنلاین پخش نمیکنه اکثر اوقات
من فقط از 1 چیز فایرفاکس خوشم میاد . که همیشه هم استفاده میشه = افزونه فایرباگ