از دیجی کالا بخرم یا نه ؟
سلام
میخام از دیجی کالا نت بوک ام1005ام توی گرگان حدودا 505-520 ت اما سایت دیجی کالا میده دقیقا همون رو 399 تازه +چندتا اشانتیون کوچیک .... هردو گارانتی آواژنگ میدن اونم یکسال و...
حالا موندم بگیرم یا نگیرم یا ...... یکم میترسم ..دوستانی که سابقه خرید از این فروشگاه یا فروشگاه های دیگه رو دارن (منظورم خرید گوشی یا نت بوک یا ... ) لطفا تجروبه خودشون رو ذکر نمایید ..تا من و خیلی از دوستان استفاده کنیم ....
با سپاس
پاسخ : از دیجی کالا بخرم یا نه ؟
فروشگاه با سابقه ای هست و تا حالا موردی ازش گزارش نشده
باسلام
من از این سایت یکبار موبایل خریدم و بسیار هم راضی بوده و هستم. هم از نظر بسته بندی و کیفیت و هم بقیه موارد.
مورد مهم دیگه خریدی بود که اشتباها یکبار ازشون روتر خریدم، تازه هم بسته بندی رو باز کردم و هم استفاده کردم ولی وقتی فردا تماس گرفتم و محصول رو بردم محل شرکت بدون هیچ مشکلی کل هزینه رو برگشت دادند.
در هر صورت کارشون بی عیب و نقص هستند و یقینا خریدهای بعدیم رو هم از همین سایت انجام خواهم داد. از نظر کیفیت هم که فوق العادن.
موفق باشید
من که تو شهرمون نمایندگی ندارن ...چکار کنم ...البته نوشته یکسال گرانتی آواژنگ نمیدونم برا گرانتی باید ببرم دیجی کالا یا نمایندگی آواژنگ ؟!؟؟ اخه نمایندگی اواژنگ داریم تو گرگان ؟؟؟؟
--------------------------------------
به جز گوشی و تبلت بسیار با سابقه هستن
به نظر بنده این 2 آیتم رو فاکتور بگیریم بهترین فروشگاه دیجیتالی - اینترنتی کشور هستن
زمانی که گارانتی آواژنگ ارایه میدن یقینا برای مشکلات فنی باید به شرکت آواژنگ مراجعه کنید. برای اطلاع از وجود نمایندگی آواژنگ هم میتونید به سایت avajang.com مراجعه کنید.
شما برای کسب اطمینان بیشتر و اطلاع از ظرایط میتونی با شماره دیجی کالا تماس بگیری.
ولی از نظر کار بسیار عالی هستند.
موفق باشید
بهترين سايت فروشگاه ايرانه !!
بعيد مي دونم به مشكل بخوريد
من از این فروشگاه 2 تا لپ تاپ خریدم.
تا الان که موردی پیش نیومد.
ولی پیشنهاد میکنم موقع خرید حتما از گارانتی خود دیجی کالا هم استفاده کنید.
یعنی هیچ کس سابقه بدی از این شرکت نداره ..دیگه ؟